Connery

Surface Pro 2 [Ugens Gadget]

Et af Microsofts mest lovende produkter er blevet endnu bedre!

6 ud af 6 stjerner
Surface Pro 2 [Ugens Gadget]
Det er ikke meget mere end et godt halvt års tid siden at vi, lidt forsinket her i Danmark, fik lov til at sætte fingrene i Surface Pro; tablet/monstermaskine - Derfor kan det også virke voldsomt at Microsoft allerede launchede Surface Pro 2 i slutningen af oktober - Men der var altså allerede kommet så meget konstruktiv brugerfeedback, at det var på tide at implementere denne.

Det har resulteret i en efterfølger til både Surface og Surface Pro - I denne artikel er fokus på Surface Pro 2, som jeg har testet over en periode.
Surface Pro 2 er en lille maskine der er svær at definere - den minder om en tablet, men den performer som en ultrabook - og den kombination er noget der gang på gang, både overrasker og glæder!
ANNONCE
Surface Pro 2 [Ugens Gadget]

Hvorfor hedder den PRO?

Tag et kig i specifikationerne i bunden af artiklen. Pro 2 er en fuldblodsmaskine der tager kampen straight op mod de mange forskellige ultrabooks der findes på markedet.
Når dockingstationen til maskinen kommer i handlen til jul, ville Surface Pro 2 faktisk kunne udgøre hjertet i min daglige arbejdsplads - maskinen er så rigelig kraftig til at kunne trække alt hvad mine hverdagsbehov er. Krævende programmer som Photoshop og After Effects er faktisk ikke en stor udfordring for Pro2. Yays!

Hvis man skal bruge maskinen til at arbejde på(skrive), vil jeg som minimum anbefale det nye typecover - altså det med de rigtige knapper. Touchcoveret er dog også blevet opgraderet, hvor det før havde et touchpunkt per knap, har det nye over 1000 - Det hjælper en del. Nå ja, og så er begge de nye tastatur/covers baggrundsbelyste.

- og faktisk kan den også håndtere mine weekend-behov: Gaming!
ANNONCE
Surface Pro 2 [Ugens Gadget]

Gaming

Når jeg tester ikke-gaming pc'er til gaming, plejer jeg at installere Diablo 3 - Det er nemlig en ret god indikator for om maskinen er good eller bad - hvis den kan trække problemfrit på ultra settings er jeg glad. Og det kan den! Faktisk er jeg noget lamslået over performance på maskinen, som jeg gang på gang tager mig selv i at tænke som en tablet, men det er den jo ikke.. Både prisen og specifikationerne ligger op af ultrabooks - men i den virkelig kompakte indpakning bliver man simpelthen blown away.
Jovist, skærmen er lige lille nok til at game Diablo 3 eller andre store flotte spil på, men det er jo muligt at koble en stor lækker skærm med UHD opløsning til... Et spil der fungerede rigtig godt på det tabletagtige powerhouse, er det kommende spil fra Blizzard; Heartstone - et spil jeg vender tilbage til senere på måneden
ANNONCE

...og hvorfor hedder den 2?

Tallet 2 fortæller dig at det ikke er den første. Til gengæld er det måske misvisende hvis man tænker hvilken placering på markedet den burde have. 

- Surface Pro 2 har forbedret batteritid: 7 timer + på en opladning.
- Den er 20 % hurtigere end Surface Pro.
- Den har Fuld-HD cleartype LCD skærm.
- Den har dual-position kick-stand! Og det er jeg lige nød til at forklare lidt nærmere: De første modeller havde kun en position på foden - de nye har to - og det er en virkelig velkommen forbedring - før havde man nemlig problemer med at arbejde ved maskinen i sofabordshøjde, fordi arbejdsvinklen var mindre optimal - nu kan man!!!
- Inputs er: Micro SD, Mini displayport. Og den har en pen.
- Og så har den selvfølgelig Windows 8.1.
ANNONCE
Microsoft Surface Pro 2
Skærm: Cleartype Fuld HD, I dock kan den understøtte opløsning op til: 3840x2160px
CPU: Intel Core I5 Haswell
Ram: 4GB DDR3
Hukommelse: Fra 64GB - 512GB
Grafik: Intel HD4400
Tilslutning: USB 3.0, Micro SD, Mini Displayport. 
Pris: fra 6.999,- kr
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce