Connery

ID2ME: En ny danskproduceret smartphone

Danskudviklet telefon udfordrer måden vi er vant til at navigere i styresystemet.

Synes du ikke rigtig at de smartphones der er etableret på markedet er noget for dig? Well, hvis du har det sådan, er det måske værd at kigge nærmere på det nye mærke ID2ME.

ID1 er en danskudviklet smartphone, der netop er blevet afsløret for offentligheden. ID2Me er en dansk virksomhed, der er grundlagt af Christina Agger. Agger har 15 års erfaring fra mobilbranchen, og har gennem længere tid set et behov for fornyelse, så da hendes 18-årige søn begyndte at snakke brugervenlighed med hende, blev hun sendt på en mission. 

En mission om fornyelsen i måden man vi i dag bruger og navigerer rundt i vores telefoner på.

ID2ME ID1 har sådan set rigtig flotte specifikationer, men hovedarbejdet har lagt på at gøre telefonen intuitiv og let at bruge. Især muligheden for at kunne tilgå alle applikationer ved en bevægelse, er hvad der ligger telefonen på hjerte.

”Udfordringen i markedet i dag er, at de fleste smartphones ligner hinanden, og det er nuancer, der skiller dem ad. Mange tilbyder tilmed et meget ustruktureret univers, som er svært at navigere i. Vi mener, at tiden er inde til at få struktur på smartphone-platformen og skabe en mere simpel måde at navigere i sin telefon på,” lyder det fra Christina Agger.

ANNONCE
ID2ME: En ny danskproduceret smartphone

ID1 er baseret på Android, men brugerfladen er ret langt fra det vi ellers kender fra platformen. 

Telefonen bliver i første omgang tilgængelig ved Telia og Elgiganten den 7. januar - så ved du hvor du skal gå hen, hvis du er nysgerrig efter at se funktionen i live. 

ANNONCE
ID2ME ID1 Specifikationer

Skærm: 5", full-HD opløsning.

CPU: 64 bit octacore processor på 1.7 GHz

Grafik: ARM Mali-T760

Hukommelse: 2 GB RAM

Lagerplads: 16 GB

Kamera: Bag: 16 Mpix Sony Front: 5 Mpix.

Forbindelser: GSM/HSPA/LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC

Batteri: 2500 mah. 

Læs fuld specifikationsliste på ID2ME

Pris: Forventes at være 4.000 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce