Fredagsbar: Sukkerlage/simple syrup

En uundværlig ingrediens i ethvert barskab!





20. januar, 2017 - kl. 17:22
Forfatter: Simone Borup


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Det er fredag, og det er ofte ensbetydende med, at lysten til den første drink kommer snigende. Derfor vil vi hver fredag bringe dig opskriften på en ny drink, så du kan gå weekenden i møde på den bedst tænkelige måde. Men i dag snyder vi lidt og giver dig ikke opskriften på en drink, men derimod på en uundværlig ingrediens i barskabet: sukkerlage! 

En sukkerlage (eller simple syrup) bliver brugt i utrolig mange drinks, og det er så let at lave, at denne ingrediens endelig ikke må afholde dig fra at lave en given drink. 

 

Sådan laver du den:

Sukkerlagen laves nemlig ganske enkelt ved at koge lige dele vand og sukker sammen, til sukkeret er opløst, og voila, så er der sukkerlage! Det kan opbevares i et syltetøjsglas eller lignende, og så kan det holde sig rigtig længe, så lav du bare en stor portion, så du er klar til de næste mange fredages drinksopskrifter! 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Simone Borup Følg på: Facebook Instagram

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen