Connery

2. december [Pakkekalenderen]

Klik her for at åbne dagens låge. Den rimer på Punker James..

Så blev det den 2. december. Vi er gået ombord i julesnapsen, det er jo ikke tirsdag for sjov. Anyways, dagens julegave indeholder en rigtig lækkerbisken, nemlig Jennifer Lawrence, som du sikkert kender fra internettet.. og fra film!

Dagens julegave: 2 x The Hunger Games: Catching Fire på BluRay.

ANNONCE
2. december [Pakkekalenderen]

Dagens låge har 2 præmier, og derfor 2 vindere!

The Hunger Games: Catching Fire er alt det den første film prøvede at være. Det er en intelligent, actionfyldt og helstøbt Sci-Fi film. Hvor den første film føltes ret overfladisk og letbenet, har 2’eren en del mere på hjertet og man føler også at Katniss selv, har meget mere at miste denne gang, hvilket giver Jennifer Lawrence’ karakter mere dybde og gør rollen interessant. - Læs hele anmeldelsen her.

ANNONCE

Gennem hele december giver vi gaver væk - i form af en helt ny konkurrence hver eneste dag op til jul! Vi har samlet præmier for over 25.000 kroner!

Hver dag kan du gå ind og tilmelde dig kampen om dagens gave. Yes, du hørte rigtigt - hver dag åbner vi for en ny låge - Så husk at tjekke ind!


Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herinder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.10. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce