Connery

3. december [Pakkekalenderen]

Clicky clicky, for at åbne dagens låge. Denne gang med noget James Bond har nydt!

Vi skyder den 3. december igang med en lodtrækning om en lækker limited edition kalender, med ingen ringere end Bondbabe Eva Green. 

Dagens Julegave: 5 vindere af 1 styk Limited Edition Kalender + 1 flaske Campari. 

3. december [Pakkekalenderen]

Om kalenderen

Camparis historie er fyldt med anekdoter, eventyr og kuriosa. Mange af de seneste 150 års mest populære cocktails har fået deres kant og karakter af den rubinrøde klassiker – hvoraf mange har deres helt egen, unikke historie. Netop disse historier bag de legendariske cocktails danner udgangspunkt for temaet, ”Mythologi Mixology” i årets Campari-kunstkalender, der som altid kun udkommer i 9999 eksemplarer og er derfor et samlerobjekt verden over.


2015-udgaven af den spektakulære kunstfotokalender har den talentfulde og smukke franskfødte skuespillerinde Eva Green i hovedrollen. Eva Green er blandet andet kendt for sin rolle som Bond-pige i Casino Royal, hvor hun spillede sammen med Daniel Craig og Mads Mikkelsen - en rolle, der i øvrigt indbragte hende en BAFTA-Award. 

Eva Green personificerer Camparis sjæl i en serie af fantastiske outfits skabt af førende designere, som fx Vivienne Westwood, Versace, Alaia og Christian Louboutin, og det er den verdenskendte fotograf, Julia Fullerton-Batten, der har stået bag kameraet på kalenderprojektet.

Det er ren forkæling for gentlemen.

ANNONCE

Gennem hele december giver vi gaver væk - i form af en helt ny konkurrence hver eneste dag op til jul! Vi har samlet præmier for over 25.000 kroner!

Hver dag kan du gå ind og tilmelde dig kampen om dagens gave. Yes, du hørte rigtigt - hver dag åbner vi for en ny låge - Så husk at tjekke ind!


Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herinder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.10. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Specifikt for denne kalenderlåge: Vinderen skal være over 18 år. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce