Connery

Yihaa det er fedt det her: Danske REC Watches er begyndt at lave ure af gamle Mustangs

En god historie

Forretningen har for alvor taget fart for de danske gutter bag urmærket REC Watches. De har været igang i et par år, deltog i første sæson af Løvens Hule, crowdfundede de første modeller, og nu virker det til, at der er fuld tryk på speederen. 

REC Watches bygger eksklusive ure, med god hjælp fra gamle kasserede biler. Det hele ligger sådan set i navnet. REC-navnet er et udtryk af drengenes motto: Recover, Recycle, Reclaim. Hver urkollektion er baseret på en bil. P-51 modellen på Ford Mustang, Mark 1 på Mini Coopers, 901-kollektionen på Porsche 911, og så fremdeles. 

ANNONCE
Yihaa det er fedt det her: Danske REC Watches er begyndt at lave ure af gamle Mustangs

Det historiske design

Hvert enkelt færdigtlavet ur indeholder den oprindelig Mustangs stelnummer, produktionsår og designelementer fra de klassiske Mustanger. En skive, der ligner en original brændstofmåler, viser urets resterende batterilevetid. Urskiven, viserne og datomærkningen er alle designet ud fra bilens ikoniske instrumentbræt.

På en tur til Sverige fandt Christian og Jonathan fra REC Watches ”guld” i form af en yderst sjælden 1966 Ford Mustang Raven Black. Modellen er grundlag for deres begrænsede modelserie P51-04, der kun er lavet i 250 eksemplarer. 

For den ægte Mustang-entusiast kan den danske start-up virksomhed endda skabe et helt nyt og unikt ur ud fra dele, der doneres af kunden selv. Det skete det for Vaughn Gittin Jr., der er verdensmester i drifting. Han bærer et ur, der indeholder dele fra karbonfiber-karosseriet fra hans 700 hestekræfters World Drift Series Ford Mustang RTR.

At der er en spændende historie i REC Watches, er også noget de har fået øjnene op for hos Ford, der har produceret denne fede film, med drengenes forretning:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce