Connery

Ford indgår samarbejde med B&O Play

Samarbejdet skydes igang med den nye Ford Fiesta

Der er en generel tendens for at bilmærker går i samarbejde med velkendte audio-brands, for at lave brandede lydløsninger, til kunder der gerne vil have en lydoplevelse ud over normalen. 

Den tendens afspejles nu også i Fords nye Fiesta, som formentlig bliver starten på et længere samarbejde mellem bilfabrikant og lydproducent. 

For et par uger siden, fik jeg mulighed for at lytte til det preinstallerede B&O Play anlæg i den nye Fiesta - og ved I hvad? Det spiller sgu godt. 

Det nye anlæg er blevet fintunet i samarbejde med Harman Audio og Fords lydingeniører, mens B&O Play har sørger for at æstetikken spiller overens med både Fords nye linjer og Beoplay identiteten. 

”For mange er den musik de elsker en vigtig del af køreturen - det er deres helt eget soundtrack,” fortæller Jan Schroll, Supervisor for Multi‑Media & Connectivity hos Ford Europa. ”B&O PLAY i den helt nye Fiesta vil give den bedste lydkvalitet til vores kunder – og deres yndlingsmusik vil lyde bedre end nogensinde før”

Vi elsker at bruge live-optagelser når vi tester systemet, for de viser, hvordan audiosystemet gengiver følelser gennem musikken - som var du selv til stede,” fortæller Stefan Varga, Acoustic System Engineer ved HARMAN International. ”I det øjeblik musikken giver mig kuldegysninger, ved jeg, at vi har ramt rigtigt”.

Systemets hjerte for de 675 watt er en lille intergreret B&O Play DSP-forstærker, der sørger for at lydebilledet altid er balanceret og tilpasset den lille bil. Anlægget består af fem diskanter, fire midrange woofere og en subwoofer, der er placeret i bagagerummets hjulbrønd. 

ANNONCE
Ford indgår samarbejde med B&O Play

Audiosystemet vil for første gang se dagens lys i den spritnye Ford Fiesta der lanceres i Danmark til sommer.

Del

Seneste nyt

Annonce