Connery

Ford Fiesta ST 2018 - 200HK

Ny miniracer fra Ford

Ford har fart på i deres Performance-afdeling for tiden. Genopstandelsen af Mustang i 2015 har medført en strøm af hidsige biler fra producenten. Der er selvfølgelig Ford GT og Ford Focus RS, men lige tanden under de performance-niveauer, er der hele ST-serien. Det seneste skud på stammen her, er den nye udgave af Ford Fiesta. 

Den nye Fiesta ST kommer med en ny 1.5 liters EcoBoost motor, der med tre cylindre leverer hele 200 hestekræfter - 18 mere end tidligere Fiesta ST. 

De 200 heste kommer også med et drejningsmoment på 290 Nm, og gør bilen i stand til at skyde 0-100 km/t på 6.7 sekunder - ikke dumt for en Fiesta! 

Bilen bliver officielt præsenteret på Genève Motorshow til marts, men der er allerede masser af spændende info ude på bilen. 

Den nye vogn får blandt andet et udvalg af Drive Modes, som er kendt fra de større biler i Performance-serien, og en aktiv udstødningsventil der tilpasser lyden alt efter førnævnte profiler. Hvis man går all in på udstyret får man blandt andet ny frontgrill, 18" fælge, Recaro-sportssæder, B&O Play audio sound system og meget mere. 

Den nye Fiesta ST forventes at lande på de danske gader i starten af 2018 - Prisen er endnu ukendt. 

ANNONCE
Ford Fiesta ST
Del

Seneste nyt

Annonce