Connery

Ugens Youtubekanal: Girlfriend Reviews

Jeg ser efterhånden mere Youtube end jeg ser tv, og det bringer mig forbi en masse dedikerede indholdsskabere - og selvom jeg føler, at jeg har en ret god grundblok af solide youtubere jeg følgere, dukker der hele tiden nye op. 

Derfor har jeg besluttet mig for, at hive en anbefaling op her på Connery, fra tid til anden. 

Den første anbefaling, kommer fra min gamer-elskende side. Jeg anmelder selv en del spil på tekst, og når man har fået sin egen oplevelse ud på papiret, er det ret sjovt at se, hvordan andre har oplevet den samme ting...

Men her har vi at gøre med en ikke-gamer, der anmelder oplevelsen af de spil, som hun er tvangsindlagt, til at se sin kæreste spille. 

At se andre spille, er en problematik, som mange i parforhold kan nikke genkendende til, og især i forbindelse med Red Dead Redemption 2 i 2018, så vi et helt nyt niveau, af brokkende bedre halvdele - og fødslen af youtube-kanalen Girlfriend reviews. 

ANNONCE
Should your boyfriend play Red Dead Redemption 2

Grundlæggeren af Girlfriend Reviews, kickstartede sit koncept, med at lave en video der hedder "Should your boyfriend play Red Dead Redemption 2" og siden da, har hun forfinet sit koncept til det yderste. 

I små 5-minutters-segmenter, anmelder hun de spil hendes kæreste gamer, med knastør sarkasme og et helt fantastisk meme-game, der gør det ekstremt udnerholdende, at høre om oplevelsen af et spil fra "bagsædet". 

Tjek kanalen her: Girlfriend Reviews

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce