Connery

Se traileren til Nolans nye kortfilm

Inception, Batman, Interstellar. Hvad finder Nolan nu på?

Se traileren til Nolans nye kortfilm

Christopher Nolan. Tag navnet og smag på det. Har du det mindste kendskab til film, vil dette navn smage godt. Nolan er en mester instruktør, og står bag nogle af de bedste film i nyere tid. Batman trilogien, Memento, Inception, The Prestige og Interstellar er alle film fra hans CV. Det er også film, jeg ville ønske, jeg aldrig havde set før. Har du ikke set dem, så gør det hurtigst muligt! You’re in for a treat!

Men, men. Nu skal det ikke handle om de tidligere successer, men nemlig hans nyeste skud på stammen. Vi får desværre ikke en stor blockbuster denne gang, men derimod en 12 minutters kortfilm. Kortfilmen er en dokumentar, og handler om de to Quay brødre. Brødrene laver stop-motion animationer, og er nogle af de bedste i verdenen. 

Det kan lyde kedeligt: en kortfilmsdokumentar om to stopmotion brødre. Men når vi ser på Nolans’ repertoire, er han alt andet end kedelig. Derfor kan man kun forvente, at denne lille film bid vil være gennemført og fantastisk. Der er i hvert fald en interessant stemning til stede i traileren.

Traileren udkom for et par dage siden og kan ses nedenfor. Filmen har release date d. 19 august.

ANNONCE
The Quay Brothers in 35mm
Del

Seneste nyt

Annonce