Connery

Samsungs toptelefon bliver større

Samsung Galaxy Edge+ fordi: Skærmstørrelser!

Samsungs toptelefon bliver større

Samsung har netop afsløret en ny variant af deres flagskibs smartphone, på et unpacked-event. 

Den nye i familien hedder Samsung S6 Galaxy Edge+, og ja, det er i plusset at ændringen skal spores. Modellen har fået vokseværk, og er bliver nu lanceret i en 5,7" model, til de store bjørnekløer, der bare ikke kan nøjes med S6'erens 5.1" skærm. 

Men plusset, står ikke bare for en større skærm, for indmaden er også blevet opgraderet, en kraftigere processor (der ikke er sat tal på i pressemeddelsen), 4 GB ram - i forhold til lillebrors 3 GB ram.

Galaxy S6 edge+ lades hurtigt op, både når det gælder trådløs- og traditionel opladning. Den indbyggede trådløse opladningsteknologi er kompatibel med stort set alle nuværende trådløse ladestationer. Ved traditionel opladning kan telefonen oplades fuldt på 90 minutter, og benytter man Samsungs nyeste trådløse oplader, kan telefonen oplades fuldt på 120 minutter, oplyser Samsung. 

[Samsung Galaxy S6 Edge test]

ANNONCE

"Hos Samsung tror vi på, at store smartphone-skærme vinder frem blandt forbrugerne. De større skærme kan give brugerne den ultimative, medrivende multimedieoplevelse, mens de er på farten," siger Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark, og fortsætter: "Med lanceringen af Galaxy S6 edge+ understreger vi vores fortsatte fokus på innovation, der opfylder vores kunders behov.

Alt andet lige, må plusset være retfærdiggjort: Mere display og mere power.

ANNONCE
Samsung Galaxy S6 Edge+

Lanceringsdato: 4. September

Forventede udsalgspriser: 6.999 kr. (32GB) og 7.999 kr. (64GB) og i farverne Gold Platinum og Black Sapphire. 

Del

Seneste nyt

Annonce