ROCCAT lancerer verdens første Hi-Res certificerede gaming-headset

ROCCAT Khan Pro25. august, 2017 - kl. 00:53
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Gamingheadsets sprøjter ud fra forhandlerne i en strid strøm, og det kan være svært at have overblik over hvilke der bare er gammel teknologi i nye klæder, og hvilke der virkelig skubber ved grænserne. 

Et af dem der falder i sidste kategori er Khan Pro headsettet fra tyske ROCCAT. 

Kan Pro praler af at kunne være det første af slagsen i sin klasse: Det første gaming-headset, der er blevet tildelt Hi-Res-Audio certifikatet, et mærke der kun gives til de bedste produkter indenfor den kategori. 

Khan headsettet har en frekvensbredde mellem 20Hz og 40KHz, og som om det ikke skulle være nok, er den integrerede mikrofon også mærket Real-Voice-Mic, et mærkat der efter sigende skulle give den mest naturtro stemmetransmission nogensinde - igen i et gaming-headset. Mikrofonen kan samle lyd op i frekvensområdet mellem 100Hz og 10kHz - et ret fornuftigt spænd, der uden tvivl kan opsamle alle verdens mulige menneskestemmer. 

Headsettet er udført i et lavvægtsdesign, men dog er ørekopperne blevet udstyret med memoryfoam - herligt. 

Det er en spændende nyhed, som vi glæder os til at høre mere til, når det udkommer i årets sidste kvartal. Den vejledende salgspris er sat til 799,- kroner. 
 

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen