Connery

Øl-kuffert: Når du blander forretning med fornøjelse

Stærk wingman til de hårde arbejdstider?

Øl-kuffert: Når du blander forretning med fornøjelse

Man kan bruge en kuffert til mange til - men øl? og udelukkende øl? 

Først og fremmest virker det lidt som skabsalkoholikerens bedste ven i det øjeblik, personen ikke kan vente til at komme hjem fra arbejde med at kaste promillen ned i halsen. Men ved nærmere eftertanke, så er det alligevel en fed gadget?

Som skaberne selv beskriver på produktet med en genial reference til Mission Impossible-franchisen:

Good evening, Mr. White.

There are five thirsty people trapped in a boring party. They are all important friends and without your assistance, they will wither and fade from existence (or, at least, be very bored and sad). Your mission, should you choose to accept it, is to bring them the libations they desire.

ANNONCE
Øl-kuffert: Når du blander forretning med fornøjelse

Kufferten er designet i metal med præcisionskum i midten for at kunne holde dine bajsere på plads - der kan i alt være seks tilsyneladende 33 centiliters øl i kufferten, så hvis du går med en drøm om at hustle dine Slots Classic med rundt i bybilledet, så skal du nok regne med, at de skøjter rundt i pakken.

Det er i hvert fald den sikreste måde at tage en sixpack med til en fest - men på den anden side har du derefter en tom kuffert, når branderten er på sit højeste. Not so much fun.

Du kan købe kufferten på ThinkGeek for blot 260 kr. 

Would you by it?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce