Connery

Ny Walkman fra Sony Ericsson

Det nyeste skud på stammen fra Sony Ericssons Walkman-telefoner, er W810i med 2 megapixel kamera, dedikerede musikknapper og understøttelse EDGE-netværket.

Siden august sidste år, har man igennem Sony Ericssons produktlinje af Walkman telefoner, fået muligheden for at skille sig af med sin bærbare MP3-afspiller og integrere det ind i sin telefon. Nu er Sony Ericsson ude igen med en ny tilføjelse til deres mobile musiktelefoner, i form af W810i.
ANNONCE
Ny Walkman fra Sony Ericsson
W810i er som navnet antyder, efterfølgeren til den første telefon i serien, nemlig W800. Med denne nye mobil musikenhed er musikoplevelsen for forbrugeren blevet forbedret og samlet i en flot og sofistikeret telefon

Ligesom den gamle model, inderholder W810i understøttelse af Bluetooth-teknologien til forbindelse til trådløse headseats og til datakommunikation med andre Bluetooth-enheder.

Telefonens understøttelse af netværk er blevet udvidet, således at den nye agerer som Quad-band enhed, der udover GSM-nettene også kan køre på EDGE-netværket. Det betyder hurtig adgang og overførsel til og fra nettet.

Derudover er der som i den tidligere model, indbygget 2 megapixel kamera med autofokus, 4x digitalt zoom og fotolys.

Det mest innovative finder man nok i det ydre på telefonen. For at gøre telefonen mere musikvenlig, har man positioneret de mest gængse musikknapper såsom play, pause, stop, track og volume - så nu er det endnu nemmere at styre sin musikalske telefon.
 
Aktiverer man funktionen Mega Bass™, forbedrer man lydoplevelsen igennem den indbyggede højtaler eller de medfølgende høretelefoner. Der bør nævnes at de tilsluttes til telefonen igennem et 3,5mm jack-stick, så det er muligt at bruge for eksempel sine egne Sennheiser eller Sony høretelefoner sammen med sin W810i.
ANNONCE
Ny Walkman fra Sony Ericsson
Telefonen er udstyret med 512MB StickDuo hukommelseskort, det vil sige der er plads til cirka 150 sange i MP3-format. Skulle man have brug for mere, kan man købe kort på op til 2GB, hvilket svarer til 600 sange og burde være nok til langt de fleste. W810i understøtter udover MP3, også formatet ACAC. Sangene overføres let til telefonen - enten ved at hente dem ned igennem operatørens musiktjenester eller fra sin PC via USB 2.0, ved hjælp af den medfølgende musikhåndteringssoftware Disk2Phone.

De hurtige fakta: 
  • Mål: 100 x 46 x 19.5 mm
  • Vægt: 99 gram
  • Farve: Satin sort
  • Display: 262.144-farve-TFT (176x220 pixel)
  • Polyfonisk lyd, 40 stemmer
  • Quad-band (GSM 850/900/1800/1900 og EDGE)
W810i er på vej ud i butikkerne og kan allerede nu fås i flere e-butikker på nettet, til lige under 3000,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce