Connery

Muzeek.dk peger på fem koncerter du SKAL se på Roskilde

Tenacious D kommer på Roskilde, selvskrevet must-see, men hvad ellers?

Roskilde Festival byder igen i år på et bredt program, og ja, det kan godt være svært at finde et overblik over hvad man bør tjekke ud. Der er selvfølgelig et par af navnene øverst på plakaten, der bare SKAL ses, men hvad med resten? Det er umuligt at nå det hele, hvis man også gerne vil nyde en omgang ølbowling i campen - eller ti. Vi har spurgt de gode folk på Muzeek.dk, hvad de vil anbefale:

ANNONCE

1: Bisse (DK)


Troels Trier på heroin.
Som et frostbidt syretrip på bunden af et kærnemælk/Pisang Ambon shot. Befriende original nerve og skarpt udtryk.
Om en koncert med Bisses univers ville forstærke eller fjerne en gennemsnitlig festivaldeltagers tømmermænd ved vi ikke. Men vi glæder os til at opleve det. #ShotgunForDig
Vi vil være nøgne med dig, Bisse...!!!
 

ANNONCE
BISSE - Lidt Mere Og Jeg Brækker Mig

2: Red Hot Chili Peppers (US)


Sidste gang veteranerne satte deres solbrune cali-fødder i Roskildes muld var præstationen ikke noget der begejstrede alle foran Orange. Men for os som så dem tryllebinde den eksakt samme plads i 1996 er lunten lang. 

Med et uomtvisteligt bagkatalog og et drive af rang tror vi på endnu en magisk musikoplevelse. #GiveItAwayNow
 

ANNONCE
Red Hot Chili Peppers - Give it Away - Live at Slane castle

3: Tenacious D (US)


Mere legendarisk bliver det næppe..
Den gamle rockskoles førsteelskere vakte jubel og eufori de sidste par gange Danmark dannede rammen om deres tilstedeværelse.
Roskilde Festival er jo unægteligt klodens mest vanvittige satellitsamfund og lige præcis DET kan vise sig at være den helt rette kulisse for Jack Black og Kyle Gass.  #FuckHerGently
 

ANNONCE
Tenacious D - Fuck Her Gently & Tribute (live)

4: Ghost (S)


Der er to meget vigtige traditioner hvert år på Roskilde: En gang tortillas med jalapenos fra Mexi Food.. Og så at spotte en flok ansigtsmalede, pæresnapsdrikkende, kassettebåndoptagerspillende galninge så man kan følge med til det showet de sigter efter.
Det kunne meget vel være Ghost i år. 
Dæmonisk prisvindende metal fra kutteklædte skandinaver kombineret med rygter om et fascinerende sceneshow placerer dem klart på listen. #CanYouHearTheRumble
 

ANNONCE
Ghost - Cirice (Official Music Video)

5: New Order (UK)


Der blev i 1980 sat en tragisk stopper for Joy Division, men imens man begræd gruppens ophør transformerede resterne sig til New Order. New wave-slænget har siden da gledet ind og ud af studiesessons og planlagte pauser.
Singlen "Brutal" som dukkede op på soundtracket til "The Beach" vandt nyt terræn og siden har vi nydt flere imponerende udgivelser.


Kolde fadøl med vores herlige festivalvenner skal samles til denne ventede koncert. #TrueFaith
 

ANNONCE
New Order - True Faith (1987)
Del

Seneste nyt

Annonce