Microsoft har afsløret specifikationerne på Xbox Scorpio projektet

Så mange RAM! (Altså for en konsol)7. april, 2017 - kl. 11:05
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Vi har længe hørt rygterne om Microsofts konsolprojekt Scorpio. Scorpio er kodenavnet for den næste Xbox. 

I går aftes, efter samarbejde med Microsoft, kunne Digital Foundry afsløre en lang række informationer om projektet, efter de eksklusivt havde været en tur forbi Microsofts lukkede døre. 

Scorpio er et okay vildt tech-monster, i hvert fald på nuværende tidspunkt. I hvert fald hvis man skal tro beretningen fra de første eksterne øjenvidner. 

Lige nu er det mest et 'numbers game', men det er et ret interessant et. Project Scorpio har specialudviklet GPU med 40 compute units der kører på 1172 Mhz, der kan trække på 12GB GDDR5 RAM(!), en specialtweaket otte-kernet x86 2.3GHz CPU, og selvfølgelig et 4K UHD Blu-Ray drev (Thank you!). 

Tallene i sig selv er imponerende, men det samme er den konkrete performance, i en high-performance test kørt på konsollen, med hjælp fra Forza Motorsport, der kører jævne 60FPS i native 4K, ved bare 66% load af maskinen. 

 

 

Der har tidligere været spekuleret i, at maskinen skulle være meget længere end seks måneder fra release, men Digital Foundry rapporterer altså, at den er tættere på end vi tror, og at det hele allerede kører på flotte produktionsenheder. 

 

Project Scorpio
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen