Connery

Krang er den primære bad guy i Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Michael Bay har bekræftet at den ultimative kropsløse superskurk dukker op i den nye Turtles-film, efter et legetøjsfirma har lækket billeder af de nye figurer

Jeg ved godt, at den seneste Teenage Mutant Ninja Turtles film ikke lige frem var kritikernes favorit, men for satan hvor jeg glæder mig til den næste. Jeg er vokset op med de åndssvage skildpadder jo. 

Vi ved allerede en god del om den kommende film, blandt andet at Bebop og Rocksteady vender tilbage, og denne gang er de meget tro mod de originale tegnefilm. Modsat de sløje versioner fra 90'erne. 

Der har været spekulationer om, hvem der er den onde skurk bag paddernes nye eventyr, og mange har gættet på den ondskabsfulde hjerne-skabning Krang. Og de gættede rigtigt. 

I et interview til Rolling Stones Magazine i mandags, afslørede Michael Bay, at Krang bestemt ville spille en rolle i den nye film. Men om han kommer til at ligne den Krang vi kender fra tegnefilmene, er et lidt andet spørgsmål. "Koncept-designeren viste mig en udgave af Krang uden tentakler, og spurgte om det var for monster-agtigt?" siger han, og fortsætter: "Måske har han et par tentakler, men hvis han har kommer de ikke ud af siderne på ham, han ligner en fjollet blæksprutte i tegnefilmen." 

Så hvad kan vi forvente os af det lille nederdrægtige væsen? Michael Bay altså... Ingen ved det, men hvis man virkelig kniber øjnene sammen (Galleriet for zoom-funktion), kan man se Krang på kortet for de nye actionfigurer, til Ninja Turtles: Out of the Shadows 

ANNONCE
Krang er den primære bad guy i Teenage Mutant Ninja Turtles 2
Krang er den primære bad guy i Teenage Mutant Ninja Turtles 2

...Og her er Megan Fox i en af filmens kostumer!

Husker du Megan Fox i hendes velmagtsdage?

Del

Seneste nyt

Annonce