Connery

Hyldest til 80'er-action: American Soldier

Dansk spoof-film sender dig tilbage til de gyldne klassikere!

Hyldest til 80'er-action: American Soldier

Actionfilm har altid været en stor del af markedet gennem tiderne, og vi har i utallige generationer oplevet flere forskellige, fantastiske action-helte – Stallone som Rambo, Willis som John McClane, Schwarze som Dutch er blot nogle få eksempler på stjerner fra 80-90’erne, og de er for alvor blevet udødeliggjort i deres ikoniske roller.

Ligegyldigt hvor mange gange, vi ser disse actionfilm, så bliver de nærmest bedre for hver gang. Jeg har slidt utallige VHS-bånd ned på grund af disse film, og det stopper bestemt ikke, nu hvor de findes på lidt mere kvalitetsprægede produkter.

Men hører denne retro-stil fortiden til?

Det har makkerparret Dennis Bahnson og Mads Koudal forsøgt at finde ud af. Sammen har de genoplivet datidens filmiske drengerøvsmagi i en 3-delt spoof-film ved navn ’American Soldier’. I denne film har de kastet sig over det klassiske tema om Vietnam-krigen og fordelt på de tre korte film møder bl.a. vi Anders Bircow i topform som en krigsliderlig oberst – allerede der er vi hooked!  

ANNONCE
Hyldest til 80'er-action: American Soldier

Plottet lyder som følger:

Året er 1973 og Vietnam-krigen er ved at være slut. Kaptajn Jep Kolby (spillet af Mads Koudal) og menig Korey Tucker (spillet af Thomas Ernst) er blodsbrødre og har kendt hinanden siden de var børn. Men da krigen byder ud bliver Korey Tucker taget til fange af en gal vietnamesisk torturbøddel (også spillet af Mads Koudal) og kaptajn Jep Kolby må derfor begive sig ud på en farlig mission, for at redde sin blodbror tilbage igen. Jep Kolby støder ind i flere forhindringer på sin vej – det bliver en kamp mod 100.000 vietnamesere, men også en indre kamp om at tilfredsstille sin mentor, den krigsliderlige oberst Dalton Saxon (spillet af Anders Bircow).

Lyder det som noget for dig? Så kan du se filmen herunder og vende tilbage til de action-glade 80’ere for en stund!

ANNONCE
Part I
Part II
Part III
Del

Seneste nyt

Annonce