Connery

Fjällräven er klar med ny upcycled specialkollektion

Kollektionsrester trylles om til nyt grej

Genbrug, grønne produktionsmetoder og bæredygtighed er buzzwords mere end nogensinde før - mange producenter benytter det til marekdsføringsgimmicks, mens andre blot skaber støj og snak man skal skære igennem - men midt i det hele, er der outdoor-mærker som Fjällräven, der egentlig bare altid har været der. 

Selvfølgelig har det svenske brand også fornyet sig med tiden - og det ser man blandt andet i deres stigende fokus på at skabe specielle kollektioner, der taler mere ind i generel livsstil end dedikerede outdoor-aktiviteter. 

Og her tropper Fjällräven nu op med anden runde, af deres specialkollektion Samlaren.

ANNONCE
Fjällräven Samlaren - Fjällräven er klar med ny upcycled specialkollektion Fjällräven Samlaren

Den anden bølge af kollektionen består endnu en gang af upcyclede materialer, som er blevet brugt til at producere et begrænset antal, af mærkets mest populære sager. 

"Vores produktionsprocesser skaber i forvejen ikke store mængder af spildmaterialer, hvilket er godt, og det betyder derfor at Samlaren er i et begrænset oplag. Men indtil vi bliver endnu mere effektive, og vi overhovedet ikke har spild i vores processer, er Samlaren en inspirerende måde at opgradere spildmaterialer til nye værdigenstande i garderoben". - fortæller Henrik Andersson, Global Creative Director i Fjällräven, i forbindelse med afsløringen af den nye Samlaren-kollektion. 

Den nye kollektion af Samlaren lanceres 18. april 2023 på Fjallraven.com, mens en tredje bølge rammer i sommeren 2023.

Fjällräven oplyser, at alle produkterne fra 2021-lanceringen blev revet væk - og det går nok heller ikke langsomt med den nye runde - de enkelte produkter produceres nemlig kun i den mængde, som der er restmaterialer til. 

ANNONCE
Limited edition Outdoor-Jakke til Mænd, 105 stykker er lavet. Vejl. pris er 2399 kr. - Fjällräven er klar med ny upcycled specialkollektion Limited edition Outdoor-Jakke til Mænd, 105 stykker er lavet. Vejl. pris er 2399 kr.
Limited edition Herreskjorter, kun 268 stykker er lavet. Vejl.pris er 849 kr. - Fjällräven er klar med ny upcycled specialkollektion Limited edition Herreskjorter, kun 268 stykker er lavet. Vejl.pris er 849 kr.
Limited edition taske, vejl. pris 1099 kr. - Fjällräven er klar med ny upcycled specialkollektion Limited edition taske, vejl. pris 1099 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce