Connery

Diablo 3 Konsolversionen [Anmeldelse]

Det er over et år siden det dukkede op til PC - Så hvad sker der på konsollerne nu?

5 ud af 6 stjerner
Jeg har flere gange taget mig selv i at tænke at Diablo 3 til konsoller bliver et problem. Ikke fordi det er et dårligt spil, og heller ikke fordi at styringen ikke vil kunne håndtere det - men fordi man som spiller skal investere MANGE timer i spillet, og er det egentlig noget konsolgamrere gør på samme måde som PC-gamere? Det kan der være mange forskellige meninger om. 

Nå, men testes det skal det - Diablo 3 udkom cirka en måned inden jeg startede min færden her på siden, og faktisk spotter jeg at det er et spil vi slet ikke har anmeldt. For shame! I følgende anmeldelse vil jeg dog primært fokusere på hvordan konsoloplevelsen er i forhold til PC-versionen. Men en kort introduktion til nye spillere er på sin plads:
ANNONCE
Diablo 3 Konsolversionen [Anmeldelse]
Diablo 3 Konsolversionen [Anmeldelse]

Hvad er Diablo 3?

Diablo 3 er først og fremmest et RPG spil, der handler om hele tiden at samle bedre udstyr! Denne jagt efter virtuelle opgraderinger foregår i en fantasy world der hedder Sanctuary, hvor du, som dødeligt menneske skal tage kampen op med både Hell og Heaven!
Historien i Diablo 3 samler op et par årtier efter hændelserne i Diablo 2, og hvor verden de første par år lignede et bedre sted, er korruptionen vendt tilbage som et ondt år, og hvad værre er, de døde rejser sig fra graven, en følge af et overnaturligt kometnedslag. Det er her du kommer ind i billedet...
ANNONCE
Konsolvenligt interface - Diablo 3 Konsolversionen [Anmeldelse] Konsolvenligt interface

Nu på en konsol nær dig!

Det originale Diablo spil gjorde sig ualmindeligt godt på Playstation (one) og var sammen med efterfølgeren Diablo 2 det der virkelig åbnede mine og mine kammeraters øjne for RPG spil, og som gennem tiden er noget af det jeg har brugt allermest tid på at spille foran computeren.
Diablo 2 nåede aldrig på konsol, og da der er sket en del fra det originale Diablo og til 3'eren (blandt andet 16 års udvikling af hardware og gamemechanics) har jeg altså mine forbehold!
Der er ikke noget nyt i historien i forhold til PC-versionen og derfor kender jeg de første mange timers gameplay ud og ind. Samtidig er det også her jeg har fokus på hvordan styringen virker på en controller frem for et keyboard.

Spillet er blevet voldsomt finpudset i forhold til den tidligere PC-version, og der er lige præcis nok knapper på en controller til at det fungerer - godt. Menustrukturen er ændret, og alt lige fra inventory til skilltrees er blevet strømlinet, og kommer man som ny spiller ind i dette setup, vil jeg vove at påstå det er endnu lettere at sætte sig ind i, end hvis man kommer fra PC til konsol.
Nåå ja. Multiplayer feature på samme skærm - det virker og det er sjovt!
Endnu en ting der gør denne udgave overlegen i forhold til PC. INTET AUKTIONSHUS! Muligheden for at købe og sælge items twistede D3 i de første par måneder og gjorde spillet ubalanceret og hurtigt. Kudos for at fjerne det skidt.

Kort opsummeret. Diablo 3. Godt spil. Konsoludgaven er meget lettere tilgængelig - og denne gang spiller det en mindre rolle hvor mange penge du har, hvis du vil være god.

Mere D3 konsol her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce