Connery

Burberry indtager Minecraft

Modehuset indtager Minecraft, mens Minecraft dominerer formerne i ny tøjkollektion

Det luksuriøse engelske tøjbrand Burberry forbinder de fleste nok med jordtonede trenchcoats og ternede halstørklæder. Stilrent, men ret konservativt. 

Men det virker til, at Burberry gerne vil udvide de associationer, som deres brand giver. 

I denne forbindelse har de gjort noget knap så konservativt, ved at lave et samarbejde med, du gættede det, MINECRAFT.

ANNONCE

At et af de "gamle" modehuse indgår et partnerskab med et gamingbrand er ikke noget nyt: Vi har allerede set store integrerede partnerskaber modehusene - og det mest prominente må være partnerskabet mellem blandt andet Louis Vuitton og League of Legends.

Burberry x Minecraft lander samtidig med en capsule collection - Burberry indtager Minecraft Burberry x Minecraft lander samtidig med en capsule collection

Sammen med Minecraft mapmakers "Blockception", har Burberry genskabt noget af Burberry-brandets historie, i form af 15 forskellige verdener i Minecraft. Herunder flere af deres hovedkontorer og en Burberry-inspireret version af London.

Udover det virtuelle univers, har Burberry også lanceret en kollektion med Minecraft-inspirerede motiver.

ANNONCE

Phillip Hennche, Director of Channel Innovation hos Burberry udtaler i en pressemeddelelse omkring samarbejdet: "Vi er glade for at kunne indgå i et partnerskab med Minecraft, med henblik på at bringe Burberry's brandhistorie til live på sådan en fordybende måde. Med en fælles tro på eventyr, sammenhold og kreativitetens evne til at åbne nye muligheder, har synergien mellem begge vores brands givet os mulighed for at sammenkoble vores respektive verdener på en måde der er uventet, men alligevel fuldstændigt naturlig."

Så hvis du har en overflod af tid, penge eller begge dele, så har du nu rig mulighed for at bruge noget af det på Burberry-Minecraft universet.

Tøjkollektionen er tilgængelig på Burberrys hjemmeside fra 1. november 2022, og Burberry-Minecraft universet er gratis og tilgængeligt på Minecraft Market fra 1. november 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce