Connery

10 sjove facts (del 3 af 10)

Endnu en omgang morsom viden om absolut intet brugbart!

Morsomme men tilsyneladende ubrugelige facts, er altid god underholdning til en kedelig lektieaften, tømmermændsramte weekender eller bare en omgang hjernedødt tidsfordriv til alle vores trofaste Connery-læsere.

Her er en blandet godtepose af forskellige oplysninger, som du sikkert ikke vidste.

ANNONCE
10 sjove facts (del 3 af 10)
En rigtig drengerøv elsker gangster-film. Faktisk er virkeligheden er faktisk ikke så langt fra visse skildringer af de benhårde mafia-folk og deres erhverv. Mafiaen er Italiens største ”virksomhed”, hvis man kan tillade sig at kalde det det. Ifølge eksperter omsætter denne virksomhed årligt for ca. 745 mia. kroner – eller for at sætte det i et lidt større perspektiv -  dobbelt så meget som bilfabrikken Fiats årlige omsætning.
ANNONCE
10 sjove facts (del 3 af 10)
Ifølge Yahoo Labs har en statusopdatering på Facebook i snit en levetid på fire dage. I løbet af de første 24 timer kommer 74% af samtlige kommentarer og ”likes”, på andendagen blot 12% og efter fire dage sker der stort set intet mere - hvis man selvfølgelig ser bort fra de kære stalkere.
ANNONCE
10 sjove facts (del 3 af 10)
3) Menneskets hjerte formår at skabe så stort et tryk under udpumpningen af blod til kroppens andre funktioner, at strålen ville kunne sprøjte godt og vel 9 meter ud i luften!
10 sjove facts (del 3 af 10)

4) Mucus er et flydende sekret i kroppen, som der bliver produceret ca. en liter af hver dag. Vores mavesæk skal producere et nyt lag af slim mindst hver 2. uge - ellers begynder den simpelthen at fortære sig selv. 

ANNONCE
10 sjove facts (del 3 af 10)
5) Fingeraftryk af en Koala-bjørn er så ufattelig svær at skelne fra et menneskes fingeraftryk, at et gerningssted hvor en koalabjørn har befundet sig (i'ts the murderer!), kan forurene beviserne så meget, at der opstår forvirring omkring bevismaterialet.
10 sjove facts (del 3 af 10)
6) Der findes rent faktisk et allersidste afsnit af Tom og Jerry, hvor de begge begår selvmord. Afsnittet er fra 1956 og hedder 'Blue Cat Blues'.
ANNONCE
10 sjove facts (del 3 af 10)
7) 40% af McDonald's indtægter kommer fra salget af Happy Meals. Og man undrer sig over, hvorfor fedme hos børn er så udbredt?
10 sjove facts (del 3 af 10)
8) I mine tidligere artikler har jeg været inde på emnet omkring, hvor lille et budget Halloween fra 1979 havde at gøre med. Hvad jeg dog ikke har nævnt, er, at Michael Myers' maske i filmen rent faktisk bare var en Captain James T. Kirk- ( ham fra Star Trek ) -maske, som var blevet malet hvid.
ANNONCE
10 sjove facts (del 3 af 10)
9) Udtrykket 'at blive fyret' eller 'to get fired' stammer fra en gammel klan fra fortiden, hvor de slap af med uønskede personer ved at brænde deres huse ned til grunden. Nu er det heldigvis mere humant i form af en afskedigelse fra et arbejde.
10 sjove facts (del 3 af 10)

10) Studier viser, at en kat som falder fra syvende etage har omkring 30 % mindre chance for at overleve, end hvis den faldt fra tyvende etage - det skulle eftersigende tage omkring otte etager før katten opfanger, hvad der sker, og derefter kan berolige sig selv og få styr på situationen.

ANNONCE
Se desuden mine to tidligere artikler i serien:

10 sjove facts (del 1 af 10) - http://connery.dk/10-sjove-facts-del-1-af-10.78521.html

10 sjove facts (del 2 af 10) - http://connery.dk/10-sjove-facts-del-2-af-10.79091.html

Del

Seneste nyt

Annonce