Connery

[Vind] to kult film på dvd.

Deltag i konkurrencen og vind dvd-film

I samarbejde med vores sponsor Dvd-City.dk afholder vi en lynkonkurrence om de to kult film Chapter 27 og Birdcage Inn. Af de brugere der svarer rigtigt på spørgsmålet, trækker vi lod og er du blandt de heldige vindere, så er lørdags underholdningen sikret.
[Vind] to kult film på dvd.
Den 8. december 1980. Millioner af mennesker husker præcis, hvor de befandt sig på denne mærkedag i musikhistorien. Den dag blev verden frarøvet et musikalsk geni, da Mark Chapman skød og dræbte Beatles-medlemmet John Lennon udenfor hans hjem i New York.

I Chapter 27 spiller Jared Leto sit livs rolle i portrættet af Mark Chapman, i dagene før et af verdens mest medieomtale mord blev begået.

Chapter 27 er den sande historie om en unge mand, der lod sig besætte af en bog og med blot et enkelt skud satte en stopper for John Lennons blot 40 årige liv. En hændelse der ironisk nok var med til at gøre Lennon til den musiklegende han er i dag.
ANNONCE
[Vind] to kult film på dvd.
I Pohang ligger det lille pensionat Birdcage Inn. For at lokke flere gæster til tvinges den fattige værtsfamilie til at have en prostitueret som loggenrede. En dag flytter Jin-a ind, der tidligere har ernæret sig som glædespige i Seoul, og begynder at sælge sin krop til de øvrige gæster for mad og logi.

Trods det at hendes tilstedeværelse giver familien mad på bordet, bidrager Jin.a til en voksende uro blandt de allerde pressede familiemedlemmer. Morderen og datteren Hye-mi lægger ikke skjul på deres mishag, mens faderen og sønnen begge føler sig tiltrukket af den smukke kvinde, og begge ønsker at krybe ned i hendes seng. Snart bliver stemningen dog endnu værre, da Jin-a møder Hye-mis kæreste...
ANNONCE
1: Hvilket land kommer instruktøren af "Birdcage Inn" fra?

A: Sydkorea

B: Nordkorea

C: Thailand


2: Hvad hedder de fire tidligere Beatles medlemmer?

A: John, Paul George og Ringo

B: John, Poul, George og Ringo

C: John, Poul, George og Bongo
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt