Vin Diesel er sikker på, at han kan nakke The Rock i en rigtig kamp

Hvem ville du smide penge på?1. maj, 2017 - kl. 10:30
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Det er en klassisk disciplin, hvem ville vinde en slåskamp: Stallone vs. Schwarzenegger, Willis vs. Van Damme, Clint Eastwood vs. Chuck Norris, og så videre. 

De indledende runder skal bør kæmpes mellem actionfilms-helte fra nogenlunde samme tid, og så er en opsætning som Vin Diesel vs Dwayne The Rock Johnson, ikke helt af vejen. 

 

Og den ene af parterne, er ret sikker på udfaldet, i følge UFC-Champ Tyron Woodley, der i et indslag, her forleden, fortalte, at Vin Diesel havde sagt til ham, at han sagten kunne tage The Rock, i en rigtig kamp. Det er store ord, især når man kigger på, hvor kæmpestor The Rock er. 

Jovist, vi ser de to actionhelte gå op mod hinanden i den seneste Fast & Furious film - men tror vi virkelig at Vin Diesel kan rykke Dwayne? Diesel har godt nok det her, nede på jorden 'don't fuck with me'-udtryk i de fleste af hans film, men hvordan mon det spiller ud i virkeligheden, hvor The Rock, alt andet lige, går lidt mere beastmode med alt hvad der har med træning at gøre? 

Smid din stemme her:

Happy Toretto Tuesday...

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Tyron Woodley fortæller om Diesels udmelding
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. VermeulenFølg på:FacebookInstagram

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen