Connery

Mød 'The Rock's officielle stand-in - kan du se ligheden?

Når man lige får et fritidsjob som The Rocks stand-in

Vi ved allerede, at Dwayne 'The Rock' Johnson arbejder hårdt for at se ud, som han gør, og han kan måske derfor også godt komme til at fremstå som one of a kind

Men måske alligevel ikke helt. 

Mød manden Alvin Streeter fra Atlanta. Kan du se en form for lighed? Så er du ikke alene. Streeter er nemlig The Rocks officielle stand-in ved filmoptagelser.  

Og hvordan bliver man så lige det? Tilbage i 2015 tog Streeter fri fra sit arbejde som distriktchef for Home Depot, da en ven foreslog ham, at han kunne lave noget background work ved forskellige filmoptagelser. Som sagt, så gjort, og Streeter endte med at få et par jobs på forskellige tv shows. 

I 2016 besluttede Streeter endnu en gang at ansøge, denne gang til den kommende Baywatch film. Streeter fortæller til CNBC, at han aldrig fik et svar, så han fortsatte bare på sit arbejde. 

Men så fik jeg et opkald omkring midt i marts, hvor de spurgte, om jeg ville komme til Savannah og være stand-in for Mr. Johnson. Først anede jeg ikke, hvad de snakkede om. Jeg troede, det var et prank call

Han tog til Savannah, mødte Johnson og hans team, og til hans overraskelse lignede de to hinanden ret meget. Johnsons team godkendte ham, og et par uger senere bad de også Streeter om at være stand-in for Johnson i hans næste film “The Fate of the Furious” (2017). Siden da har Streeter også ageret som stand-in i “Jumanji” (2017).

Og hvordan er det så at arbejde med The Rock? En mand, der måske ved første møde godt kan virke lidt frygtindgydende?

Vi er ikke bedste venner, men vi er venner. Vi snakker sammen på settet, men det er mest et forretningsforhold for at sikre de bedst mulige optagelser

Streeter beundrer Johnsons arbejdsmoral, hvilket hjælper på hans engagement:

Der er en intensitet, når du arbejder omkring ham, og du kan se og føle det i luften. Han kører med 150 miles i timen hver dag. Det stortrives jeg med. Det er også sådan, jeg arbejder, så jeg elsker det miljø.

Ikke det værste fritidsjob, man kunne ønske sig, hva? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce