Connery

Verdens mindste mp3 afspiller

Troede du at Apples nye iPod shuffle var den mindste mp3 afspiller, så må du hellere kigge nærmere her. For mp3 afspillere kan sagtens blive mindre end en shuffle. Det har japanerne fundet ud af.

Verdens mindste mp3 afspiller
Verdens mindste mp3 afspiller er ikke meget større end to sukkerknalder og det er inklusiv høretelefonerne. Den ligner lidt et lille bluetooth headset til en mobiltelefon, men forskellen er, at den har plads til hele 4 GB musik, samt et lille genopladeligt batteri.

Afspilleren sidder på den ene høreenhed, og vil man have stereolyd, kan man sætte en ledning med en anden høreenhed til afspilleren -  Voilá så er der stereolyd.

På toppen af afspilleren sidder styrefunktionen til at skifte sange og ændre lydstyrke, og tænd og sluk knappen sidder på siden.

Vil du have dine mp3 filer ned på afspilleren, så skal den blot sættes til pc'en, som et USB stik.

I modsætning til mange andre afspillere, har den hverken touchscreen og den kan heller ikke tale. Til gengæld har den det mest nødvendige, den er lille og der er plads til, at man kan have en rimelig mængde sange på.

Den kan købes for $79,99 hos ThinkGeek, og det burde næsten overvejes med den lave dollarkurs. Husk blot at passe på told og afgifter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt