Connery

Vælg det rigtige kviklån

Der vil altid være både fordele samt ulemper ved at optage et lån

Du har med garanti set flere reklamer i både tv og på nettet, der omhandler hurtige kviklån. Der vil altid være både fordele samt ulemper ved at optage et lån, uanset hvilken udbyder det er. Dette er også gældende ved et kviklån.

For at det skal blive lettere for dig, at optage et lån på nettet, vil der her blive givet nogle gode argumenter for, hvorfor du skal vælge et kviklån samt hvor du vælger det rigtige efter dine behov.

Flere finder mange fordele ved at optage et kviklån og derfor vender mange også tilbage til et kviklån, når de har brug for penge. Du vil forhåbentlig blive klogere på kviklån og de forskellige muligheder, når du har læst dette indlæg igennem.

Fordele

En af fordelene og som overrasker de fleste er, hvor hurtigt et kviklån kan optages. Det tager ikke ret lang tid fra, at du har sendt din ansøgning ind til, at den bliver godkendt eller afvist og du kan se frem til dine lånte penge. Det er noget mange sætter pris på, når de har brug for penge lige nu og her.

Ligeledes vil du sjældent skulle oplyse hvad du skal bruge dine penge til. Du slipper derfor for lange samtaler, som du kender det fra, hvis du vil skulle låne penge fra din bank. Din bank synes sjældent godt om, at du gerne vil på en charterferie til en af de spanske øer eller skal bruge penge til et nyt køkken. De synes ofte derimod, at du hellere må vente med at tage på ferie eller at købe et nyt køkken til du har råd til det.

Ydermere sætter de fleste også pris på, at de kan låne uden at skulle stille sikkerhed for deres lån. Hvis du ved at du tjener nok penge og overholder dit nuværende budget, skulle det være nok til at kunne optage et lån. Det vil typisk ikke være nok i en bank, hvor svaret ofte er ”nej”, hvis man ikke har lyst til at stille sikkerhed i lånet.

Høje renter

Ved et kviklån er der ofte høje renter. Er du ung og ønsker at optage et kviklån, vil renterne ofte også være højere end hvis du var ældre. Det skyldes simpelthen at rigtig mange unge ikke har styr på deres økonomi og derfor kan de forskellige udbydere tillade sig, at give en ekstra høj rente til de unge, der optager et kviklån.

Om det er fair eller ej, må være op til den enkelte at svare på. Det er blot noget du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at optage et kviklån. Der er typisk højere renter ved et kviklån end hvis du optager et forbrugslån i din bank.

Har du brug for penge, bør du forsøge at kontakte din bank først inden du optager et kviklån, da du med et forbrugslån, vil kunne få væsentlig lavere renter end hvis du optager et kviklån hos en af de danske udbydere. Valget er op til dig, men hvem vil ikke gerne spare penge der hvor de kan?

Løbetid på mellem 12-96 mdr.

Prestamo.dk er en fremragende side, der har samlet mere end 30 forskellige udbydere af kviklån i Danmark. Siden giver et hurtigt overblik over hvilke sider, der giver dig den bedste rente. I stedet for at du selv skal søge rundt på internettet, vil du kunne få en samlet oversigt over de mest troværdige udbydere på markedet.

Du skal derfor ikke være bekymret, hvis du optager et lån via Prestamo, da de kun har troværdige udbydere samlet på deres oversigt. Samtidig har du mulighed for at filtrere efter, hvor lang en løbetid du ønsker vedrørende dit kviklån. Typisk vil løbetiden være mellem 12-96 måneder, men løbetiden afhænger ofte af hvor stort et kviklån du optager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt