Connery

UFO Yepha – Ingen Som Os

Den 27. februar rammer UFO Yepha’s nye album gaden – læs her om det er en investering værdig…

2 ud af 6 stjerner
Fotos: http://www.ufoyepha.dk/presse/
UFO Yepha – Ingen Som Os
I 2003 udkom UFO Yepha's debutalbum 'UvsY'. Albummet var det, der skulle til for at løfte de to drenge op fra undergrunden, hvor de ellers havde huseret i noget tid sammen med deres gamle crew 'Kælderposen'. Nu er deres andet album 'Ingen Som Os' snart på gaden, og det vil helt sikkert flytte dem endnu længere væk fra undergrunden.

UFO og Yepha er begge utroligt dygtige rappere og deres flow og rim er virkeligt på højt niveau. Desværre er albummet 'Ingen Som Os' ikke noget mesterstykke - faktisk er niveauet under middel. Der er uden tvivl numre, der hiver albummet op, men flertallet af numrene er desværre ret intetsigende. Numre som 'Det er løgn' der fortæller om blærerøven, der lyver hele tiden, og 'Stop Skuden' der er en klassisk hiphop-blære-tekst er begge numre, der ikke er specielt meget hold i - kedelige tekster og dårlige beats.

Heldigvis er der da også lyspunkter ved albummet. Numre som 'Op Med Håret' der er en opsang til de tøser, der ikke gør noget ud af sig selv, og 'Hængekøjen' der med et fedt beat og super lækkert flow beskriver hvordan livet er en varm sommerdag, er virkeligt godt skåret. Også de to sidste numre på albummet 'Det' Sgu Da Lige Meget' og 'Jeg Gad At...' der er henholdsvis Yephas og UFOs solobidrag er rigtigt fede og med dybere tekster.

Desværre må konklusionen være at UFO Yepha's 'Ingen Som Os' aldrig bliver en klassiker, og drengene må tage sig lidt sammen inden de kommer med deres næste udspil. De har potentialet, men har ikke formået at udnytte det fuldt ud...
ANNONCE
Del

Seneste nyt