Connery

Uddøende gadgets

Disse produkter skal du nok ikke regne med at blive ved med at kunne støve op i ubrugt tilstand.

lolwtfcomics.blogspot.com - Uddøende gadgets lolwtfcomics.blogspot.com
Vi befinder os i midten af år 2012, og vores hverdag er meget præget af vores teknologi. Da vi beskæftiger os med det på daglig plan, virker det måske ikke lige som om udviklingen går super hurtig - alligevel har jeg gravet et par ting frem, der virkelig sætter udviklingen af vores hverdagshjælpemidler i perspektiv.
ANNONCE
Matsui - Uddøende gadgets Matsui
5. Discman.
Elgiganten vil rigtig gerne sælge dig en bærbar cd-afspiller, der både spiller almindelige cd'er og brændte cd'er for intet mindre end 299 kr. - og så er det endda kun almindelige AA batterier, der skal bruges, så den er ikke dyr i drift!
Funai - Uddøende gadgets Funai
4. VHS Afspilleren.
På Bilkas online shop har du muligheden for at blive ejer af en splinterny vhs-afspiller af mærket Funai (!?) for den nette sum af 1189 kr. Der er dog kun fem tilbage på lager, så du skal være hurtig. Hvis du har en masse hjemmevideoer du vil have gemt, er det nok smart at købe en VHS til USB adapter, så du kan få gemt dem elektronisk.
ANNONCE
Brother - Uddøende gadgets Brother
3. Telefaxen!
En telefax... En helt fantastisk maskine, der gør det muligt at køre et stykke papir igennem et sted i verden, herefter trykke et telefonnummer, hvorefter en kopi af dokumentet bliver udskrevet på en helt anden lokation. Multifunktionsprintere og scannere har udryddet det meste af markedet for telefaxe, men de er dog stadig at finde derude. Derfor kan du blive den heldige ejer en en Brother telefax, for den nette pris af 659,-
ANNONCE
Brother - Uddøende gadgets Brother
2. Skrivemaskinen.
Skrivemaskinen er mere eller mindre død, vil de fleste nok tænke. Ikke desto mindre er det lykkedes mig at finde en artikel omkring New Yorks politi, der i 2009 tegnede en kontrakt på 1 mio $ med et firma, der skulle levere elektriske skrivemaskiner til enheden 3 år frem, hvilket vil sige til det herrens år 2012. Så forstår man måske bedre hvorfor det altid er verdens største straf for en politimand i Hollywood, at skulle indgive politirapporten.
Du kan få din egen model som kæreste eje for kun 2068,10 kr!
ANNONCE
Verbatim - Uddøende gadgets Verbatim
1. Disketter...
Disse levn fra en fortid hvor USB-sticks og internet ikke var hverdagskost. Jeg kan stadig huske hvor mange gange en stil eller skoleopgave gik tabt pga. dette elendige medie!

Av-xperten sælger en pakke med 10 styks, med den imponerende lagerplads på 1.44MB per diskette, til den lille sum af kun 49 kroner!
ANNONCE
Hvad med dig hr. læser, har du nogle eksempler eller bud på ting, der ikke burde være i handlen mere?
Del

Seneste nyt