Connery

Trump Begins: En satirisk tegnefilm du ikke må gå glip af.

Heller ikke selvom du er virkelig virkelig træt af det amerikanske valg

"Come on, har vi ikke snart hørt nok om Trump? Han bliver da sikkert en fin præsident? Altså, der er jo et helt system der er medbestemmende.." 

Nyhederne, de sociale medier og resten af internettet (og verden) er kogt over, på grund af Donald Trumps sejr, i det amerikanske primærvalg. Medierne, og Trumps opponerende side har negligeret Trump i størstedelen af hans kampagneperiode, joket, og indforstået sagt: Han bliver jo aldrig valgt ind. Men det gjorde han så. Personligt tror jeg, at det er et førsteklasses eksempel, på den politikerlede, rigtig mange mennesker i den vestlige verden, går og føler - og især USA, øjensynligt. 

Når det så er sagt, er jeg ikke tryg ved at Donald Trump, har fået nøglerne til verdens mest magtfulde kontorstol. Jeg er en anelse bekymret for, hvad det kommer til at betyde for verden - men det vil tiden vise. Skal vi holde op med at grine af Trump, nu hvor det er blevet seriøst? Nej. Men der er en tid for alvor og en tid for sjov - og tit følger den ene den anden, i en ret hurtig omskiftning.

Derfor er jeg ikke bange for, fortsat at forsøge at omstille noget af min forundring og forbavselse til latter - og det har Stephen Colbert og hans team hjulpet mig en anelse med i dag, ved hjælp af deres animerede satiriske fortælling: Trump Begins: The Dawn of Donald. 

Enjoy, eller spring over - hvis ikke lige du magter mere USA for i dag. 

ANNONCE
The Dawn of Donald
Del

Seneste nyt