Connery

TRR: Kreta #4

Sygdom, men det kureres nemt med spiritusmedicin

Efter at vi aftenen forinden var smuttet nogenlunde tidligt i seng, vågnede jeg op med en gevaldig halspine. Heldigvis kan sådan noget kureres med det, vi kalder spiritusmedicin.

TRR: Kreta #4
Jeg startede med at løbe ind til min reservemor, Pia, og sagde, at hun skulle få det til at gå væk. Hun havde heldigvis nogle Hexakoin, som tog det værste.

Vi tog atter ind til byen for at købe grimme gaver, og det må siges, at det i høj grad lykkedes. Bare spørg Champen. Derudover købte vi de klassiske turistarmbånd/halskæder, som verificerer, at man har været på charterferie til syden. Indkøbet foregik i en butik med en okay lækker ekspedient - indtil hun åbnede munden. Det lød som en tuba. Forskræmte kastede vi mønterne i ansigtet på hende og løb ud i friheden.

Efter vi var kommet tilbage, og byens prøvelser var blevet vasket af i pølen, tog vi et spil kort i baren, og selvfølgelig gik der ikke mere end 3 sekunder før end, at Yorgos stod vagt og skulede til os. Stakkels mand.

Om aftenen fik vi turens bedste måltid på en lidt pænere restaurant, Safran. Grunden til vores glæde skyldtes dog primært, at de serverede dejlig afkølet lemoncello i stedet for det satans sprøjt, raki. Men sprut skulle der ned. For halsen skulle dulmes, og vi skulle i byen. I aften skulle der prøves noget nyt, så vi tog på Splendid, som var den eneste konkurrent til Tropicano.
ANNONCE
TRR: Kreta #4
Splendid havde en fremragende bar med særdeles gode drinks, og når man havde siddet nok ude ved vejen, kunne man gå ind på diskoteket. Det kostede 6 euro, men af en eller anden mærkelig grund behøvede vi som de eneste ikke at betale. Det må være udseendet. Smukke mennesker får jo alt gratis - og er ikke bange for at udnytte det. Det ligger jo til deres natur.

Der var rimelig gang i den, og vi besluttede os for at åbne et sæt tøser. Jeg fik æren af gatekeeperen, som var omtrænt ligeså spændende som en tørkage. Nej vent, jeg ville faktisk meget hellere have en citrommåne end at snakke med hende her. Norsk, grim og aldeles uinteressant. På et tidspunkt kunne jeg ikke mere, så jeg prikkede Showoff på skulderen, som ellers var godt i gang med at imponere, og sagde, at det ikke kom til at ske.
ANNONCE
TRR: Kreta #4
Vi strøg ud på dansegulvet, og her blev alle tøserne for alvor imponeret. Efter vi havde stå og lavet meget grim synkrondans, begyndte vi at danse med to tøser, og min var faktisk okay lækker. Pludselig spørger hun, om jeg kan danse twist, hvortil jeg svarer, at det kan jeg ikke, men at jeg hurtigt kan lære det. Hun ser helt mærkelig ud i ansigtet og skrider med det samme i foragt. Jeg er lidt paf, især fordi jeg kommer til at huske på, at jeg faktisk godt kan danse twist. Nå, hendes tab...

Pludselig var der ingen potentielle emner tilbage, så vi besluttede os for at tage på Tropicano. Her var situationen meget værre.

Der herskede en stemning af kaos og freakshow. Praktisk talt ingen piger. Og dog. En "pige" havde valgt at være særdeles udfordret klædt. Frækt, hvis ikke bare det var fordi, at hun havde en pik.

Showoff og jeg diskuterede, hvorfor det er, at når mennesker vælger at blive transseksuelle, så betyder det også at gå ekstremt klædt. De hjælper ikke ligefrem deres situation.

Det værste ved situationen kom, da "hun" dansede lidt rundt og det viste sig, at noget af hendes ene nosse hang udenfor. Det viste sig at være for meget for Showoff og jeg, og vi besluttede os for at tage hjemad. I øvrigt var vi så pissestive, at man ikke vidste, om en af os ville invitere "tøsen" ud at danse.

Beviset på vores stivhed står klart i nedenstående video, hvor Showoff kaster sin kærlighed på et træ, og jeg optager det akkompagneret af adskillige skældsord.
ANNONCE
TRR: Kreta #4
Temperatur 4. dag: 32,6 grader celsius
Mest bruge udtryk: Du er ikke så gammel - men gammel nok!
Del

Seneste nyt