Connery

Troo.L.S. og Orgi-E

De to Tabu-Rec'ere ramte Aalborg i et brag af flows og tykke beats.

5 ud af 6 stjerner
Det var ikke en udsolgt koncert, man kunne troppe op til, den dag stodderne fra F.I.P. gæstede Aalborg, men en længere kø af baggypants og hoodies var nu alligevel med til at præge bybilledet på pladsen foran Studenterhuset.

Godt varmet op med et sæt pils, et par obligatoriske gennemlytninger af den nye skive Forklædt som Voksen, og en aften, der overordnet var gået med at sætte sig ind i den rette street mentalitet, var man efterhånden mere end klar til, at de benhårde drengerøve fra Albertslund skulle holde Aalborg som gidsel for en time eller to.
ANNONCE
Troo.L.S. og Orgi-E
Aftenen åbnede op med en opvarmning leveret af Tabu Recs nyeste skud på stammen, Jeppe Rapp, der vartede den halvfyldte sal op med solid og anstændig rap i en halv times tid, før vi igen kunne få lov at vente på aftenens hovednavne. Lidt mere end en time over annonceret tid skulle der gå før Troo.L.S. og Orgi-E indtager scenen som vaskeægte rockstars og siger godaften med Go"Morgen Danmark. Et Tungt og kompromisløst beat tæsker ud af højtalerne, imens drengene leverer første skud på listen fra den nye skive. Kuglen rammer lige hvor den skal, og stilen lægges fra start med de velovervejede og tankevækkende tekster, og en benhård og solid produktion, behændigt hjulpet på vej af Rune Rask, samt trommeslager og bassist. Herefter bevæger vi os hurtigt ud i en mere party-orienteret sag med den flabede Sim Sima, hvor jamaicanske steel drums og bouncy beats så småt sætter gang i folk på gulvet.

Efter et par festlige numre, og et nu væsentligt opgejlet publikum, vover bandet sig over i en af de mere tilbagelænede affærer som Forklædt som Voksen har at byde på. Jeg tør ikk" tro demonstrerer, at det ikke kun er players, hos og heffers, der dominerer tekstuniverset, og bidrager med lidt dybde at tygge på imellem de festlige beats, rystende tøsenumser og ivrige håndtegn. Den afslappede stil fortsætter med den politiske Ulven Kommer, der med sin spartanske produktion lader rappen komme frem i front, og Troo.L.S. udviser her en fornem flow- og rytmekontrol.

Aftenen forløber solidt og særdeles rutineret, uden de helt store overraskelser. De to frontfigurer backer hinanden op på imponerende vis, og vidner om et sæt drengerøve, der så absolut har fået et solidt greb om deres erhverv. Med Forklædt som Voksen i ryggen, som en af Tabu Recs hidtil stærkeste produktioner, tonser Troo.L.S og Orgi-E igennem et flot sæt, før de bevæger sig over i nogle Tabu Rec klassikere, i form af blandt andet Hva" Så Homie, og med Jeppe Rapp på scenen igen er det F.I.P.-lejren, der sætter sidste præg på koncerten. Her havde det så afgjort været oplagt med nogle flere gæsterappere i form af eksempelvist L.O.C. og/eller U$O, eller som flere påpegede, med Bai-D og Suspekt-undergrunds stjerneklassikeren Kinky Fætter. Måske lidt høje krav, men så afgjort et element, der kunne have bidraget til at løfte koncerten op igennem taget.

Showet lukker imidlertid af med den manifesterende Standby, en sko i vejret og et varigt indtryk af en stak drengerøve, der atter har bevist sig mindst lige så skudtætte på scenen som på plade.
ANNONCE
Del

Seneste nyt