Connery

Tour de France 2008 #13

18. etape, Bourg d'Oisans - St. Etienne, 197 km & 19. etape, Roanne - Montluçon, 163 km

Cykelløb når det er bedst - personificeret ved Bjarne Riis og sit hold. Vi var vidne til et taktisk mesterstykke og en klejn spanier, der endelig fik sig den gule trøje, som han har ønsket hele sit aktive cykelliv.
Tour de France 2008 #13
Halvandet minut og en sjat, er hvad Sastre har til Evans, som jo nok må betegnes som den største trussel i den gule kamp.

En måske lidt ulige kamp med enkeltstraten for øje, men der siges jo, at den gule trøje giver uanede kræfter, så lad os se hvad der sker de næste par dage.

Jeg kan da trøste mig med, at min nationalpriotiske (med et strejf af spansk og luxemburgsk sjæl) forudsigelse i gårsdagens etape holdt stik.

Dagens etape byder nok ikke på den store spænding, hvad angår klassementskampen. Med mindre da, at Evans beslutter sig for, at lave noget sindssygt på en af dagens små stigninger.

De små stigninger i dag, er en kategori tre stigning, efterfulgt af en kategori to og slutteligt en firer.

Chancen for at et udbrud kommer til at holde hele vejen hjem er stor, men at sætte navne på hvem der kommer afsted, er vel lidt ligesom, at bestemme køn på et kommende barn allerede under selve undfangelsen.

19. etape vil ligesom i dag, blive domineret af udbrud og lykkeridderes jagt på tv tid. Og ligesom i dag, kan jeg henvise til undfangelsessnakken. Chancen for, at en Kurt "Asfalt" eller en Voigt får lov til at stikke er tilstede, da de jo belønnes for deres arbejde for Schleck og Sastre i bjergene.
ANNONCE
Del

Seneste nyt