Connery

Telefon til under 1500 kr.

Telegeil.dk har kigget nærmere på markedet for mobiltelefoner til under 1500 kr. uden abonnement og har fundet de mest attraktive frem.

Det danske mobilmarked er stort, ikke så stort som det asiatiske, men det rummer stadig mange modeller i alle prisklasser og er uoverskueligt i længden. Min generelle opfattelse er, at den almene mobilkøber ikke ønsker at bruge mere end 1500 kr. i alt på en telefon der skal kunne dække hans eller hendes behov.

Derfor har jeg kigget nærmere på markedet for mobiltelefoner der kan anskaffes for under 1500 kr. uden abonnement og som samtidig giver valuta for pengene. Da antallet af telefoner der passer ind i denne kategori er stort, har jeg kigget nærmere på en række telefoner som jeg finder nævneværdige.
ANNONCE
Telefon til under 1500 kr.
Nokia 2650 - Pris ca. 1000 kr.

En af de nyeste telefoner fra Nokia der byder på et lidt anderledes design. Telefonen imponere ikke specielt med dens indhold, men har alligevel de vigtigste funktioner med - herunder Java, kalender og MMS. Endvidere er telefonen let med en vægt på kun 96 gram og er som de fleste nye, uden antenne. Telefonen er udstyret med en STN-skærm med 4.096 farver som skulle være nok til det almene behov. Tasterne på telefonen er ud af samme stykke, men stadig behagelige og nemme at trykke på. Telefonen henvender sig til folk der ønsker en telefon der ikke er som alle andres, og som kan tage sig til takke med de basale funktioner.

Tekniske informationer
ANNONCE
Telefon til under 1500 kr.
Nokia 3510i - Pris ca. 650 kr.

Denne model er efterfølgeren til 3510, og med den forskel at den er udstyret med en 4.096 farvers display. Derudover var det en af de første telefoner der kunne sende MMS"er. Grunden til at jeg har valgt at tage denne telefon med i min liste, er at den har store knapper, forsvinder ikke i håndfladen, og har en letlæselig skærm der gør at selv de ældste kan være med. Telefonen er ideel til kvinden i fyrrene der ikke forlanger det store, udover at kunne ringe og sende en SMS i ny og næ. Derudover er den også nem at bruge og forholdsvis solid, hvilket gør den til en god førstegangstelefon til ens barn.

Tekniske informationer
ANNONCE
Telefon til under 1500 kr.
Nokia 6610i - Pris ca. 1300 kr.

En telefon der har været på markedet et stykke tid, men som stadig formår at tiltrække kunder. Dens forgænger havde megen succes, og denne model følger lige efter. Telefonen er udstyret med en farveskærm der viser 4.096 farver - en af de sidste telefoner med så få farver, da standarden flytter sig op til 65.000 farver inden længe. Med i prisen for denne telefon får man indbygget kamera der tager billeder i 352 x 288 pixels, muligheden for at afvikle Java-baseret programmer, FM-radio og polyfoniske ringetoner. Telefonen følger det gamle design fra Nokia som jeg mener, er det pæneste. Telefonen er enkel af bygning, vejer sølle 87 gram, og har taster der er lette at trykke på. Telefonen opfylder de fleste krav og så endda til billige penge.

Tekniske informationer
ANNONCE
Telefon til under 1500 kr.
Samsung SGH-X460 - Pris ca. 1400 kr.

Telefonen er et nyt produkt fra den koreanske mobilproducent Samsung, og byder på mange spændende funktioner. Det er en lille klaptelefon på kun 75 gram, så man mærker dårligt nok den ligger i lommen. Udstyret med UFB farvedisplay på 65.000 farver og en opløsning på 128x160 pixels. Udover dette er MMS, GPRS og polyfoniske ringetoner muligt at finde i denne model. Et af de væsentligste minuser til dagens marked, må siges at være manglen af indbygget kamera. Er dette et krav bør man kigge nærmere på dens "bror", Samsung SGH-E330, der ligner den utroligt meget. Telefonen er ikke henvendt til murermesteren, der har leget med mørtel og sten hele dagen, ej heller tømreren der kaster med hammeren - den er derimod rettet mod personen der sætter pris på et flot design, gode funktioner og kvalitet til få penge.

Tekniske informationer
ANNONCE
Telefon til under 1500 kr.
Sony Ericsson K500i - Pris ca. 1300 kr.

Formidabel telefon til næsten ingen penge. Sammen med dens storebror K700i, har Sony Ericsson her virkelig lavet et produkt der lever op til deres ry med god kvalitet og forrygende funktioner. K500i byder på TFT-farveskærm med 65.000 farver, indbygget digitalkamera der tager billeder i VGA-kvalitet (640x480 pixels) og MP3-afspiller. En ting der er blevet sparet ved denne telefon er dog muligheden for udvidelse med hukommelseskort og FM-radio. Begge ting man finder i den lidt dyrere model K700i. Af øvrige funktioner er der multimediaafspiller, 12mb brugerhukommelse, Java-platform, GPRS og MMS. En masse funktioner der med garanti kan stille den mere krævende mobilbruger tilfreds. Telefonen er lille og med en vægt på 80 gram ser jeg den som en god ungdomstelefon, om end henvendt mod det kvindelige køn.

Tekniske informationer
ANNONCE
Telefon til under 1500 kr.
Sony Ericsson T630 - Pris ca. 1200 kr.

Efterfølgeren til den populære T610. Denne nye telefon byder på opfrisket design, og en række nye funktioner. 65.000 farver er hvad telefonens TFT-skærm kan vise, hvilket er godt for langt de fleste. Som i forgængeren, er der blevet plads til et digitalkamera, dog kun med en opløsning på 100.000 pixels hvilket ikke er nok til brug udenfor telefonen, så billeder der er taget må bruges i MMS og i telefonbogen. Af funktioner i denne model kan nævnes både Bluetooth, IrDA (infrarød) og mulighed for tilslutning af USB-kabel fra computeren - dette gør at telefonen kan forbindes til næsten samtlige mobile enheder der findes. Polyfoniske ringetoner, Java-platform og GPRS er blot nogle af de øvrige funktioner der er at finde. Dette er en telefon der grundet dens udformning og taster passer til langt de fleste. Den er hverken for lille eller for stor og tilbyder funktioner til langt ud over husbehov. Dette er en typisk ungdomstelefon, der har fået stor succes i Danmark.

Tekniske informationer
ANNONCE
Del

Seneste nyt