Connery

Tekken 6

Tekken 6, det absolut førende spil inden for sin genre er nu kommet på gaden. Det 6 spil i rækken giver desuden også plads til Xbox360, og bare det i sig selv gør spillet fantastisk.

6 ud af 6 stjerner
Tekken 6
Da jeg i tidernes morgen anskaffede mig en Playstation 1, var en af de største årsager spillet Tekken. Det var bestemt alle de surt opsparede penge værd.

Rigtig mange konsol entusiaster har, lige som mig, været fascineret af dette spil. Namco har solgt over 30 milioner kopier af Tekken, og Tekken 6 vil uden tvivl også blive en kæmpe succes verden over.

Tekken 6 byder på noget til nye og gamle fans. Alle de gamle figurer fra de første spil findes stadig, man udfører mange af de gamle combos på nogenlunde samme måde, som man gjorde tidligere. Hvis man, ligesom jeg, har været væk fra spillet nogle år, kan man altså stadig vælge sin favorit figur og give den max gas.

Der er selvfølgelig blevet tilføjet en del nye figurer til spillet gennem tiden, og der er stor chance for at få en ny favorit.
ANNONCE
Tekken 6

Du kan spille arcade mod konsollen, mod dine venner - når de er på besøg, eller afprøve dine skills online mod spillere i hele verden.

Grafikken udnytter selvfølgelig konsollens resurser fuldt ud, og præsenterer spillet i den reneste og ekstremt flydende HD kvalitet. Spillets omgivelser er stemningsfyldte og flotte.

Selvom grafikken er blevet væsentligt bedre, siden det første spil, vender den gamle følelse tilbage - fra dengang man sad foran et billedrørs-fjernsyn med sin PS1, og spillede Tekken for første gang. Det føles dejligt!

ANNONCE
Tekken 6
Tekken 6 er et flot og meget enkelt spil, der ikke har ændret sig ret meget fra de første spil i rækken.

På trods af det enkelte gameplay kan man roligt sige, at Tekken er et spil, der tager få minutter  at lære - men år at mestre!

Det tager MANGE timers træning, for at kunne lære alle de forskellige kombinationer. Det tager ligeså lang tid at finde ud af, hvornår man skal bruge dem.

Er du nybegynder, kan du bare tæske løs på knapperne, - det kan være du er heldig at smadre din modstander i gruset. Med andre ord: Alle kan være med i Tekken, og det tilbyder utallige timers underholdning.

Konklusionen er, at dette spil vil give dig alle muligheder for at blive underholdt og ikke mindst tæve drengene, når de kigger forbi. Herfra kan spillet varmt anbefales, og jeg fristes til at sige, at det er det bedste Tekken til dato.
ANNONCE
Fakta om denne spilanmeldelse

Spilanmeldelsen bliver leveret i samarbejde med Gamescribe.dk. Med Gamescribe.dk kan du leje dine spil billigt på nettet. Du beholder spillet, til du er færdig med at spille. Derefter sender du spillet portofrit tilbage. Når Gamescribe.dk modtager spillet retur, sender de dig et nyt. Det er en nem måde, at prøve mange forskellige spil, uden at investere for mange penge i dem selv. Der er desuden ingen bøder og gebyrer. Læs mere om Gamescribe.dk og oprettelse her

Bemærk: 

Anmeldelsens karakter er ikke nødvendigvis Gamescribe.dk's vurdering af spillet. Karakteren gives 100% uafhængigt af samarbejdet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce