Connery

"Tal for dig selv"

Anden's nyeste show er udkommet på dvd, vi anmelder det.

"Tal for dig selv"
"Anden" er ude med et nyt comedy-show på en dobbelt-DVD, og den har connery selvfølgelig checket ud.
"Tal for dig selv"
Æsken er et fint sort pap-etui, med intet andet udenpå en et billede af Hr. Matthesen hamsjælv, og så ordene "Tal for dig selv" som jo er titlen på skidtet. Inden i dette etui har vi en lille bog-lignende DVD holder, med plads til to skiver, en hvid skive på hvid baggrund, og en sort skive på sort baggrund, hvilket har en stor betydning for showet.

Der er ingenting bagpå kassetten, så man aner faktisk ikke hvad man køber, bortset fra at det er et show med "Anden".

Showet består af to dele, en hvid og glad del, og en sort og nederen del. Og de er så fordelt på hver sin skive, derfor farvernes betydning. Skive 1, den hvide, indeholder "Akt 1", "Akt 1 med kommentarspor", "Kapitler" og "Det onde spørgsmål". Den sidst nævnte, har jeg endnu ikke fundet ud hvad kan bruges til, men svaret findes på skive 2. Det går i alt sin enkelthed ud på at man skal huske en af hans lange remser, om en eller anden ting, fyldt med nedværdigende tillægsord, og der skal man trykke på de rigtige ord i den rigtige rækkefølge, hvorefter der sker et eller andet. Den del har jeg jo som sagt ikke selv taget mig sammen til at gøre endnu.

Skive 2 indeholder "Akt 2", "Akt 2 med kommentarspor", "Kapitler", "Bonusmateriale" og "Det gode spørgsmål". Af bonusmateriale er der en lille animation der har noget med en del af showet at gøre, "Deleted scenes" hvor man kan se et par fraklippede scener fra showet, "Tal om dig selv" hvor man ser Anden tage imod spørgsmål fra publikum og til sidst "Credits".

"Det gode spørgsmål", fungerer nogenlunde ligesom det onde, da man skal have fundet ud af det skjulte materiale på skive 1 for at få adgang til det på skive 2.

Selve showet var som sagt delt op i 2 dele, en hvid og positiv og en sort og negativ. Akt 1 er den positive, hvor han er klædt i lyse farver, med en kulisse i lyse farver, og her snakker han om alle de ting han godt kan lide, og fremhæver en masse positivt ved de forskellige ting, dog med en vis ironi blandet ind i showet.

Akt 2 er faktisk det samme som akt 1, her er han blot klædt i mørkt tøj, med en mørk kulisse i baggrunden, og her snakker han om alle de samme ting, men her er det de negative ting ved det han fremhæver, og fortæller om hvor meget han hader alle de ting han før holdt af.

Dette er en meget interessant måde at bygge showet op på, og det fungerer rigtigt godt, dog tror jeg ikke andre end ham kunne have fuldført det, da han er utroligt god til at være både positiv og især negativ.

Efter min mening er showet det hidtil bedste han har lavet, næstefter hans del af "den ægte vare" som jeg mener var genialt. Stewart er IKKE med i showet, og det har han gjort helt bevidst, hvilket han også bliver spurgt om utallige gange af publikum efter showet.

Showet er anderledes end noget jeg har set før, og han gør det godt. Derudover er det noget fedt materiale han får fyret af, så alt i alt vil jeg give DVD"en 4 ud af 5 poter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt