Connery

Sugarland

Enjoy The Ride

3 ud af 6 stjerner
Egentlig var jeg lidt nervøs da jeg læste at det var et country album, selvom jeg ligeså godt kan bryde sammen og tilstå at jeg da har smug hørt både Garth Brooks og Shania Twain.
Sugarland
Sugarland er bandet og Enjoy The Ride hedder albummet, og er ikke det første album de har udgivet. Debutalbummet hed Premium Quality Tunes, og udkom i 2003. Da var Sugarland stadig en trio, bestående af sangerinderne Jennifer Nettles og Kristin Hall, samt guitaristen Kristian Bush. To år efter i 2005 udkommer så Twice the speed of life, som, på rekordtid indbragte dem 2 x platin, for mere end 2 millioner solgte albums. Samme år var de opvarmning for selveste Jon Bon Jovi, og nomineret for best new artist of the year til årets Grammy  award.

Nu er vi så nået til 2007, og trioen er blevet til en duo, i det Kristin Hall har forladt bandet. Det har imidlertid ikke slået dem ud, endsige haft en negativ indflydelse på bandet. Sugarland udgiver sit tredie album Enjoy The Ride. og sikke et ridt det er. Det er country når det er allerbedst, med både de sorgmodige og eftertænksomme sange, men i allerhøjeste grad også med numre, som bare sprudler af så meget liv og energi, at fødderne ikke kan sidde stille.

Det er præcis sådan et album man har lyst til at vågne op til om morgenen, for fornemmelsen af varm sommer og store åbne prærier, sniger sig langsomt ind på en, selvom det egentlig er både gråt og regnfuldt udenfor.Så med Sugarland på anlægget, er prognosen cowboy feeling, saftige steaks og en kold budweiser.

Normalt gemmer der sig på et album altid nogle hits som stikker ud og som man særligt husker, men på Enjoy The Ride er samtlige numre bare suveræne. Sikkert også derfor de røg direkte til tops på den amerikanske billboard, da de udsendte albummet... over there....

Mere om Sugarland: My Space
                              Sugarlands hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt