Connery

Sophie Ellis-Bextor – Trip The Light Fantastic

En tynd kop “breakfast the” fra den engelske popsild.

2 ud af 6 stjerner
Releasedato: 21-05-2007
Label: Universal (Polydor)
Medie: cd

Sophie Ellis-Bextor startede sin karriere i indiemiljøet, som sangerinde i bandet theaudience i 1997. Men det var ikke indiegenren, der skulle give Sophie Ellis-Bextor stjernestatus. Efter en kort flirt med "Ibizagenren" i 2000 og kæmpehittet Groovejet (If This Ain't Love) var vejen banet for en pladekontrakt, og debutalbummet Read My Lips udkom i 2001. Herfra væltede Sophie Ellis-Bextor hitlisterne omkuld med hittet Murder On The Dancefloor i 2001/2002.
ANNONCE
Sophie Ellis-Bextor – Trip The Light Fantastic
Trip The Light Fantastic er tredje album fra Sophie Ellis-Bextor. Det består af 11 letfordøjelige og ret tyndbenede numre pakket ind i dansabelt indpakningspapir. Det skal såmænd nok finde vej til dansegulvene på klubberne, men hjemme i stereoanlægget holder det desværre ikke rigtig distancen, og albummet flyder sammen til en kedelig klistret discosuppe.

Det er ellers en skam, for Sophie Ellis-Bextor har en ganske glimrende stemme. Bedst høres det i et nummer som If I Can't Dance, hvor versene virkelig frembringer en skæv og lækker stemning, der desværre drukner i et irriterende omkvæd, dødssyge dunkende discorytmer og lidt for glat produktion. Samme triste resultat ses på If You Go, hvor Sophie Ellis-Bextors stemme er i velfortjent fokus, men hvor det underliggende lydspor nærmest synes malplaceret og upassende til netop det nummer.

Personligt ville gerne se mere til Sophie Ellis-Bextor. Ikke som syngende discosild, men jeg tror et mere singer/songwriter-agtigt tilsnit ville klæde hende og mange af numrene rigtig godt. For der er hverken noget galt med stemmen eller melodierne. Det kan desværre kun blive til 2,5 stjerner, der med lidt velvilje rundes op til 3 i håbet om, at hendes potentiale fremover vil blive udnyttet lidt bedre.

Trackliste:
  1. Catch You
  2. Me And My Imagination
  3. New York City Lights
  4. If I can't Dance
  5. The Distance Between Us
  6. If You Go
  7. Only One
  8. Love Is Here
  9. New Flame
  10. China Heart
  11. What Have We Started
ANNONCE
Del

Seneste nyt