Connery

Shrek 2

Bedre end den første...

Shrek 2
Man kunne spørge sig selv hvor de får det fra, men Shrek 2 er endnu engang fyldt med sindssyg humor, som holder hele vejen fra start til slut.
Shrek 2
Denne gang bliver Shrek og prinsesse Fiona inviteret til landet Far Far Away, hvor Fionas forældre bor. De vil ønske deres datter tillykke med brylluppet og møde deres nye svigersøn. Men det bliver ikke nemt, da de ikke ved, at Shrek er en trold og at deres datter ligeledes har taget permanent skikkelse som én af samme.

Et andet problem er Prince Charming, der opdager, at hans prinsesse er gift med en anden. Han mener, at det var ham, der skulle have reddet hende ud fra tårnet, og dermed have fået det halve kongerige. Sammen med sin mor, Den Gode Fe, vil de gøre alt for at spolere Shrek og Fionas ægteskab.

Ud over de to hovedpersoner, har vi selvfølelig stadig Æsel, som igen er den, der kommer med flest fede kommentarer. Denne gang har de dog gjort ham mere menneskelig i hans mimik og udtryk, hvilket giver ham endnu mere at rykke på og man sidder kvæstet af grin, hver gang han åbner munden.

Shrek 2 har også en ny medspiller - den bestøvlede lejemorder, Puss-in-Boots, i skikkelse af en rød hankat, som bliver indtalt af Antonio Banderas. Han bliver Shreks nye følgesvend til stor ærgrelse for Æsel - også Puss-In-Boots leverer sjove kommentarer til filmen.

Konklusionen må blive, at Shrek 2 er lige så fed som etteren, hvis ikke federe, om det i virkeligheden er en børnefilm kan man efterhånden diskutere. Men den er værd at se og man bliver ikke skuffet.

Filmen skal selvfølgelig ses på originalsproget, for man skal nyde Eddie Murphys stemme i skikkelse af Æsel.
ANNONCE
Del

Seneste nyt