Connery

San Andreas 2. del

Efter at have spillet hele weekenden kommer her mine kommentarer til spillet.

San Andreas 2. del
Carl Johnson er nu vendt hjem til sit gamle kvarter. Han var, som mange sikkert husker, flyttet til Liberty City for at komme lidt væk fra det hele, men efter hans mor er blevet myrdet, og vennerne er ved at gå fra hinanden, beslutter han sig for at vende fronten hjem af.

Som nævnt tidligere, bliver han på vejen tilbage stoppet af nogle korrupte betjente, som beskylder han for at have dræbt en Police Officer og det slipper man jo ikke godt fra, men CJ alias Carl Johnson nægter sig skyldig, og bliver smidt af i en gyde i fjendes kvarter.

Nu skal han finde tilbage til sit gamle Hood og finde sine venner og sin søster. Han finder sin søster, Ryder, Big smoke og Sweet på kirkegården, hvor de lige har begravet hans mor.

Han får at vide at de fleste homies ligger begravet her, og at alt er ved at falde fra hinanden. Big Bear er langt væk på Crack og Dope, og de andre gangstere er ved at overtage alt magten i Los Santas.

CJ beslutter sig for at blive hængene i det gamle slang, hvor han vil prøve at få lidt styr på det hele, og finde ud af hvem der dræbte hans mor.

Jagten starter.
ANNONCE
San Andreas 2. del
Jeg er en af de store tilhængere af GTA, VICE CITY og nu San Andreas. siden GTA kom på gaden i slutningen af 90érne har jeg været bidt af den hårde stemning, der ligger i spillet.

Selvom Rockstar Games har lanceret GTA i 3D og senere Vice City, vil jeg indrømme, at jeg ikke kan lade være med at smide det gamle spil på min PS1 og spillet det i ny og næ.

Men som så mange andre ting, hvor der bliver lavet en 1,2,3 og ja en 4, så har de det med at skuffe en smule.

Jeg sad og snakkede med en kammerat om San Andreas inden vi kørte ind og hentede det i butikken, og vi snakkede om at måske ville der gå lidt for meget Sims i det, man skal jo huske at spise, styrketræne og man vil blive bedre til de forskellige ting efter hvor mange gange man gør dem.

Men nu har jeg spillet San Andreas siden Fredag klokken 19:00 minus 4 timers søvn, og jeg kan kun sige, man kan ikke få nok af det. Spillet er simpelthen så gennemført, både grafik og gameplay, bilerne er fede, husene er fede, menneskerne på gaden er cool og alt er gennemført.

Man skulle tro at de havde filmet hele USA og så bare tilføjet nogle computeranimeret mænd.

Spillet

Når nu man spiller spillet, finder man hurtigt ud af at det hele er en stor historie, der starter fra hans tid i Liberty City. Man skal løse nogle opgaver som man i starten får fra Sweet. Det er nemme opgaver så man kan lære spillet at kende inden man begynder for real.

I starten er der ikke det store at lave, andet end at udføre opgaverne som du bliver bedt om, men efter et stykke tid for du adgang til styrkecenteret, tattoo- og madstederne. Senere i spillet vil du få at vide hvor du kan få malet din bil, stylet den og får smidt en bombe i den, alt sammen kommer lidt efter lidt.

Du kan svømme i spillet hvilket er en af de ting som manglede i Vice City, men man skal ikke tro at man kan svømme over på de andre øer, for gør du det, får du 4 stjerner af politi efter dig, og du kan ikke komme af med dem igen.

Jeg prøvede at hente nogle koder på nettet for at se om man ikke kunne sætte en kode til så de forsvandt, men 2 sek. efter koden er aktiveret kommer stjernerne igen, og helikoptere og pansere er overalt.

Det er en skam at bruge koder for de ødelægger spillets historie og charme. Men jeg har alligevel smidt et par link ind hvor du kan finde koder og meget mere.

Coveret på spillet til PS2 er ser kun sådan ud i Europa, i mange andre lande hvor spillet ikke er forbudt endnu, er der på coveret nogle lidt mindre voldsomme billeder.

Der er blandt andet et billede af CJ der køber en Hotdog og to drenge som står og snakker med deres skole tasker på ryggen. Typisk USA.
ANNONCE
San Andreas 2. del
Men nu til selve spillet. Jeg sad som sagt og spillet næsten hele weekenden og natten med, og den eneste grund til at jeg stoppede med at spille var fordi jeg mente, at søvn ville være på sin rette plads efter så mange timer foran en skærm med vold og skyderi.

Jeg købte det som nævnt forrige Fredags da det kom ud, min homie havde forudbestilt spillet, så han gik og grinte hele vejen hen til forretningen over at jeg nok ikke kunne få fat i det, fordi der ikke kom så mange på gaden.

Men som en hver mand har en hund har jeg mine kilder, som havde fortalt at de fik over 400 styk af San Andreas.

Og eftersom at han aldrig har skuffet mig, så tog jeg hans ord på det. Da vi kom ind i Fields - ind af indgangen fra Parkerings pladsen - så gik vi stille og roligt hen til en forretning som hedder GAMES, og der gik jeg ind og tog spillet ned fra hylden og spurgte om prisen, 4"99,- og hvis du bytter med 2 af dine gamle spil får du det til halv pris.".

Fair nok det tager jeg. BANG så havde jeg mit spil.

Da vi kommer ned i EBGAMES som også er en fed butik som handler med spil, skal han først til at stå i kø, foran han står der 6 mennesker, som alle skal hente det spil de havde forud bestilt, og der står 2 drenge under 18 år som gerne vil havde spillet, men de er for unge så de må hente deres forældre.

Jeg benytter vente tiden til at smide nogle små drenge væk fra skærmen som står midt på gulvet, men de ord: I må ikke spillet det her spil, KOM SÅ VÆÆÆÆK. Og så var skærmen min og San Andreas kunne nu ikke føle sig sikker mere.

Hvis jeg kort skal nævne nogle af de navne som ligger stemmer til spillet så kan jeg nævne:

Kendl Johnson: Yo Yo

MADD Dogg: Ice T
ANNONCE
San Andreas 2. del
Officer Frank Tenpenny: Samuel L. Jackson

Af radioværter I spillet fandt jeg lige:

Clemens (Cool Dude)


Jeg kan kun anbefale jer til at få købt Grand Theft Auto: San Andreas hurtigst muligt.
Del

Seneste nyt