Connery

Sådan er det nye FIFA 13

Har de seneste måneder for dig også været fyldt med intens spænding, store forventninger til det nye spil, og ikke mindst de fede features? FIFA 13 er her!

5 ud af 6 stjerner

Release

Så blev det endelig tid, dagen vi har ventet på, dagen hvor FIFA '13 kommer ud!
Vi har fået fat i spillet, og giver dig vores indtryk på de nye features, gameplay osv.

First Touch Control

Det nye FIFA 13 byder på mange nye ændringer, hvoraf en af de mest væsentlige er ”first touch control”.
Måden spillere kontrollerer bolden ved første berøring på, er blevet ændret fuldstændigt.

Det eliminerer at hver eneste spiller har næsten perfekte ”touches” på bolden hver eneste gang, om det så er John Terry eller Lionel Messi. Med ”first touch control” får du en mere unik føling med bolden.

Dette skaber nye muligheder for førstegangs afleveringer, flicks og lange træk samtidig med at det giver større mulighed for det forsvarende hold at vinde bolden tilbage.
Det er nemlig ikke længere ligegyldigt om den hårde aflevering ligger til en spiller med lav eller høj boldkontrol.
ANNONCE
Demonstration af

Attacking Intelligence

”AI” som det også bliver kaldt på nettet, er en af de største, hvis ikke den største feature i FIFA 13.
Attacking Intelligence skaber en helt ny form for opbygning af spillet.

Tidligere FIFA-spillere vil tydeligt huske, at spillere lavede tilfældige løb, og fortsatte deres løb ud i off-siden. Det er endegyldigt slut nu. Du vil praktisk talt kunne se spillere vente på off-side-linjen, og vente med at fortsætte deres løb til det helt perfekte tidspunkt, nemlig når du sætter afleveringen igennem.

Spillere vil lave løb, som river forsvarets mønster i stykker, og skaber rum for dem selv, men ikke mindst for andre spillere. En feature som du helt sikkert vil blive kendt og knyttet tæt til.
ANNONCE
Demonstration af

Complete Dribbling

Vi var blevet lovet at Messi ville være klart forbedret i forhold til de tidligere års udgivelser af FIFA, hvor forsvarerne let og elegant kunne skubbe Messi ud af balance og etablere sig bolden.
Og EA har levet forholdsvis op til deres forventninger.

Med det nye ”complete dribbling” får spillerne med rimelig boldkontrol friheden til at kunne bevæge sig frit, og bevæge bolden i lige præcis den retning der er behov for. Det giver mulighed for at undvige tacklinger med små præcise ”touches”, som gør at selv de små spillere kan bane sig vej igennem de fysisk store forsvarsspillere.

Med ”complete dribbling” er det også blevet nemmere at være farlig i 1-mod-1 situationer.
ANNONCE

Skill games

!ADVARSEL!
De nye ”skill games” gør det virkelig svært at give slip på controlleren, når først du har taget fat!
”Skill games” er et helt nyt tiltag fra EA, som kan være at sætte et frispark helt oppe i hjørnet, placere en aflevering til den rigtige medspiller, eller lave det perfekte hjørnespark.

Der er otte forskellige udfordringer om forskellige dele af spillet i forskellige niveauer fra bronze til guld. Oveni er der en ”skill challenge” hvor du kan opnå point og blive placeret i amatør, semi-pro, professionel, verdensklasse eller legendarisk.

Med ”skill games” gør FIFA det muligt at forbedre dine ”in-game” færdigheder,  og helt simpelt træne dem, som du ville gøre på banen til fodboldtræning.

Du kan blive bedre til dribling, skud, indlæg, afleveringer lange som korte, og meget mere. ”Skill games” er en af de mest underholdende nye features, som der helt klart vil blive brugt meget tid på.
ANNONCE

FIFA Ultimate Team

Byg dit eget hold af fodboldstjerner, ved at tjene, købe og sælge spillere og andre artikler, som spillertrøjer, kontrakter mm. Skab, administrer og  konkurrer med flere tusinde andre hold online.

D. 22. september blev det muligt at købe "EA Season Ticket" som inkluderede "early access". Med ”Season Ticket” er det muligt for xbox-spillere såvel som PS3-spillere at afprøve spillet allerede inden det kommer ud.
 
Udover at få tidlig adgang til det helt nye FIFA 13, inkluderer ”Season Ticket” også andre features som ekstra Premium-guld pakker og 20 % på pakkerne i Fifa Ultimate Team.
 

EA Sports Football Club Catalogue

Det splinternye katalog, gør det muligt at frigive ting i spillet, som nye jubelscener, fordele i ”ultimate team”, legendariske spillerdragter og meget mere. Alt dette som kan købes for dine optjente points, på din vej imod de 100 levels. Baseret på dine erfaringer i FIFA, ved at spille kampe og afprøve de forskellige ”game modes” og opnå ”xp” tjener du dine coins som du blandt andet kan bruge på de ovenstående ting.
 

Match Day

EA har udviklet en ny feature kaldet ”match day”. ”Match day” giver fifa et mere realistisk synspunkt på de helt normale kampe i FIFA. Med ”match day” kan du slå virkelighedens ændringer til, hvilket inkludere formationer, ændringer i spillernes færdigheder og meget mere.

Generelt er FIFA 13 blevet forbedret på så mange måder at spillere vil savle over alt det nye.  Gameplayet er blevet forbedret ekstremt, så det gør spiloplevelsen mere intens og ægte.

Du bliver inddraget mere i spillet, på mange nye måder. Du har adskillige muligheder for at personificere dit eget spil, opbygge angreb, opstille formationer  på dine helt egne personlige vilkår.
Alt i alt kan vi konkludere at det er det bedste FIFA nogensinde.
 

Mads Klavsen er den nye skribent på Connery og det her er, i samarbejde med Lasse Ravn, hans første artikel.

Har du kommentarer, ris eller ros til hans værk, så kommentér gerne herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt