Connery

Reflections Icebar: Danmarks eneste icebar åbner i maj

Ikke at vejret indleder til at blive kølet ned, men alligevel!

Vi kan nok godt blive enige om, at det danske vejr sjældent indleder til, at man direkte trænger til at blive kølet af. Det er ikke ofte, vi leder efter kolde steder at tilbringe tid - snarere er det terrassevarmere og ild i pejsen, der lokker. Hvis man tænker på dette samt det faktum, at jeg virkelig hader at fryse, overraskede det mig også lidt, at jeg fandt det interessant, at Generator Hostels nu åbner en Icebar i København. Men af en eller anden grund vækkede det min interesse, og måske kan det også vække din - især efter du har taget et kig på billederne!

Reflections Icebar bliver den eneste af sin slags i Danmark, og det 110m2 store rum er bygget af skulpturelle isblokke hentet fra Torne-floden i det nordlige Sverige, der giver et unikt designet interiør og bringer nordens polarmagi indendørs. Interiøret udskiftes hvert år, hvor brugte isblokke bringes tilbage i naturen og genanvendes. I indgangen vil gæsterne modtage et shot i et is-glas, og i baren findes der et udvalg af vodkacocktails serveret i traditionelle Kasa-krus, som kan tages med hjem til minde om oplevelsen.

Udover åbningen af den nye icebar har Generator Copenhagen moderniseret hele sin første sal, hvor du nu kan finde bar med shuffle boards, petanque bar og et restaurantområde, der serverer delevenlige retter inspireret af Københavns ’meatpacking district’.

Så hvis du også trænger til at blive kølet ned (eller bare har lyst til at se den smukke bar - nok en bedre begrundelse..), så åbner Reflections Icebar torsdag den 18 maj 2017, Adelgade 5, 1304 København K.

ANNONCE
Reflections Icebar: Danmarks eneste icebar åbner i maj
Del

Seneste nyt

Annonce