Connery

Psykopatpige, pis og bødepapir

Her er en lidelseshistorie fra en virkelig bytur i det virkelige liv.

Psykopatpige, pis og bødepapir
Nu har jeg som fast læser og skribent igennem mange år læst adskillige lidelseshistorier fra uheldige drengerøve, der har fået røven i vandskorpen. Så jeg syntes det er min tur til at fortælle en lille en. Som jeg sidder og skriver nu har jeg tømmermænd, plukveer samt hvad der hører til efter en våd bytur. Den bytur jeg netop vil fortælle om.

Det var det årlige gensyn for instruktørerne på den idrætsferielejr vi styrer hvert år. Vi var 16 ud af lejrens 40 instruktører. Det var første gang jeg skulle skeje ud i Svendborg, da jeg ellers er bysbarn af Odense.
 
Med godt mod og et stort bundt pengesedler tildelt af ferielejren, gik det løs med lutter tømmermænd i sigte. Vi var i laserzone og bowlede, alt imens vi fik hældt i svælget. Turen gik på restaurant, hvor god mad og drikke fyldte godt op. Turen fortsatte på pub, hvor vi festede lidt med selveste Yeppa (ham der rapperen). Eller han sad i et hjørne og vi sad et andet. Men vi var i samme lokale.

En af servitricerne fra restauranten kommer pludselig ind sammen med min ene kammerats veninde. Straks begyndte jeg at råbe op i min druktåge om hvor grim og klam hun var, imens mine kammerater sad og sagde; at de ville sku kneppe hende!

Vi fik brugt rub og stub af tilskuddet til turen. Vi bevægede os mere vraltende end en and mod Crazy Daisy, da jeg pludselig kunne mærke et tryk i brandslangen, der måtte lettes. Jeg gik rundt om hjørnet til et forholdsvis sikkert sted og åbnede for sluserne.

Pludselig blev der helt stille omkring mig. Da jeg vender hovedet ser jeg en politibil trille op og 2 betjente stige ud. Fuck man, og så var jeg ikke engang færdig. Jeg forsikrede betjentene om at jeg var færdig og det ikke skulle ske igen, og spurgte om jeg ikke kunne betale på stedet - altså i stedet for at ryge ind i detentionen eller sådan noget. Jeg vidste jo at mine kammerater stod lige om hjørnet og ventede.

Det tog politiet som et tegn på bestikkelse og kommandere mig resolut ind i bilen. Da han smækker bagdøren når jeg ikke at få jakken med og hænger halvvejs op af døren. Da jeg vil åbne døren og tage jakken ind, tror de 2 ordensmænd at jeg vil stikke af, og koger helt over.

Døren er selvfølgelig låst, så jeg må forklare årsagen til mit forsøg på udbrud inden vi fortsætter. 'Du er hermed sigtet for overtrædelse af Politivedtægten § 3, stk-1: Urineret på gaden. 400 kr. ligeud.' Jeg erkender mig skyldig, får en tilkendegivelse fra politiet, (en seddel, hvor der står 'Urineret på gaden') og bliver lukket ud - SLAM!

Jeg var ædru nu. Det føltes som at blive ramt af en våd klud i ansigtet. I et ærgrelsesudbrud på vej mod mine venner, hører betjentene min klagesang og kører derfor efter mig med en løftet pegefinger ud igennem ruden. Der blev jeg stille. Vi fortsatte turen, hvor de kørte forbi to gange for at tjekke tistrolden (mig). Jeg fik en del medlidenhed af folk i byen, og fik endda melidenheds-betalt indgang samt drikkelse.

Nu kom servitricen igen, og slæbte mig ud på dansegulvet. Her var jeg godt stiv, så vi endte med at snave. Stor fejl. Crazy Daisy lukkede kort tid efter og vi blev smidt ud. Hun ville videre, men jeg gav hende 2 valg, for jeg var godt pløret. Enten hjem til hende og 'sove' eller hun gik videre og jeg lagde mig til at sove på stationen. Det blev nr. 2. Så vi sagde farvel.

Min kammerat og jeg smuttede ind og fik en bid brød, hvorefter jeg vågnede brat og indså aftenens to fuckups. Pludselig ringede min kammerats mobil og det var veninden. Hun plabrede løs, og vi fyrede flere løgne af end selveste Baron Von Münchausen og George W. Bush tilsammen, men intet virkede. Servitricen ville se mig igen.

Det endte med de jagtede os rundt i det halve af Svendborg City. Til sidst måtte vi overgive os, og mødes med dem, da mit tog mod Odense gik om mindre end 20 min. Jeg fakede en nylig operations-skade, der var brudt op efter turen på dansegulvet. Så jeg kunne ikke gå så stærkt.

10 min senere blev jeg mødt af to par meget stikkende og onde kvindeøjne, jeg skyndte mig væk fra, imens de begyndte at råbe skældsord efter mig, til de øvrige morgenpassagerers store forbløffelse.

Jeg skyndte mig ind i toget, da de to ikke helt små piger begyndte at løbe efter mig. Her sad jeg i morgentoget og tykkede på nattens grove bøffer, hvorefter jeg faldt i søvn to stationer før jeg skulle af. Det resulterede i en tur helt til Odense Banegård, som jeg jo ikke havde betalt for. Men der kom heldigvis ingen bøde. Jeg måtte jeg tage bybussen, hvor jeg ligeledes faldt i søvn i og endte ved endestationen. Jeg besluttede at gå hjem, som heldigvis ikke var så langt!

Klokken var nu 9 og de små mænd, der banker i hovedet var allerede kommet frem, inden gensynet med min elskede seng.

Nu bliver mit næste problem, at fortælle min mor, hvorfor jeg har fået brev fra politimesteren i Svendborg efter en minderig nat, og nok aldrig tager til Svendborg igen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt