Connery

Polterarbend i Gentofte

Så var kokken her i Gentofte for at undervise en flok slipsedrenge i at lave mad Resultatet kan I læse her...

Polterarbend i Gentofte
Ja, så kom aftenen, hvor jeg skulle ud og undervise en flok slipsedrenge, der var til polterarbend i at lave mad. Her på billedet kan I se den kommende gom i gang med

at koge hummerne, som de skulle have til forret. Jeg har valgt at bringe billederne og opskrifterne her på Connery.dk. Alle opskrifterne er til 4 personer.

Menuen bestod af

Forret: Dansk Hummer med fyld

Hovedret: Tournedos Rossini

Dessert: Jordbær alá Eddy
ANNONCE
Polterarbend i Gentofte
Hummer med fyld.

Ingredienser

2 stk Hummer på 500 gr

2 stk Tomater u/ skind og kerner.

1 dl Hytteost

1 stk Avocado

1 tsk Citronsaft

Flute eller toast

Purløg

Koral, hvis der er noget

(det grønne der ligger inden i hummeren)


Fremstilling

Hummerne tilberedes. Bring vandet i kog. Kom hummerne i det spilkogende vand. Lad dem koge 13 min. Hæld hummerne og hummervandet over i en spand eller skål og lad det køle helt af. Tag hummerne op og skær dem på langs i 2 halve. Tag kødet ud af skallen. Flæk kloen og tag kødet ud. Tomaterne, avocadoen, purløg og koralen hakkes groft, blandes med hytteosten og smages til med citronsaft, salt og peber. Læg fyldet i hummeren, der hvor indmaden var. Servér resten af fyldet ved siden af, evt. sammen med en mild tomat dressing og lun toast.
ANNONCE
Polterarbend i Gentofte
Tournedos Rossini

Ingredienser

4 Tournedoer af oksemørbrad, ca. 180 - 200g stk.

12 hvide asparges

8 grønne asparges

3 del. glace ( fond der er kogt ned )

4 skiver foiegras

1 lille trøffel

friske bælgede ærter

lidt hønsefond

Serveres med nye danske kartofler


Fremstilling

Tournedoerne brunes af på alle kanter, og steges færdig i ovnen ca. 6-8 min.

De hvide asparges skrælles og enden brækkes af, bunden skæres af de grønne asparges, og de lægges i en gryde, der er varmet op og hønsefonden tilsættes, dampes møre.

Glacen smages til med trøfler og piskes op med lidt smør. Foiegrassen steges af på en hed pande. Efter kødet har hvilet et par minutter anrettes det på asparges og toppes op med foiegras og skiver af trøffel.

Trøffelglace og ærter køres rundt i kanten. Server med nye danske kartofler.
ANNONCE
Polterarbend i Gentofte
Jordbær a lá Eddy

Ingredienser

1/2 kg friske jordbær

1 ltr vanilla is

Lidt drambuie

100 gr. sukker

50 gr. Mandler


Fremstilling

Man tager sukkeret og smelter til det bliver brunt, tilsætter mandlerne, og herefter

hældes det over i en lille ildfast fad og køles af.

Jordbærene ordnes, halveres og anrettes i portions skåle.

Isen røres med drambuien og anrettes.

Til sidst drysses den hakkede nødde crunch over isen. Håber at disse opskrifter falder i jeres smag, og jeg ved godt at disse opskrifter ligger i den dyre ende, og der skal nok komme nogle i den lidt billigere ende. Men ellers klik jer ind her EddyTheMadChef.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt