Connery

PC spil mere indbringende end konsol spil (OneTake Spil del 109)

OneTake-spil; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil.

OneTake-spil; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil.

Konsollerne fylder meget når der fortælles om spil. Den største indtjening ligger dog hos PC spil. Den spil spiludgiver, der gør det allerbedst, er ikke Blizzard, EA, Ubisoft eller Activision, men for de fleste, en langt mindre kendt publisher.

Hvorfor er Svømingpools så vigtige for fans af The Sims?

Virtual reality har sat gang i en masse nyt tilbehør. Nu kommer Dexmo,  en anordning, der skulle kunne få dig til at føle hvad du ser i dine spil. Hvad ville du helst føle?

Ms Pac-man går velgørenhedsvejen, hvilket sætter tankerne i gang hos værterne, der søger idéer til hvordan vi får gang i en “spilentusiaster i Danmark støtter en god sag”.

Kickstarter lider, der er dog et spil nemlig; Star Citizen, der slår alle rekorder både på kickstarter, men også i Guinnes Rekordborg

Se også: Ugens spil – Forza Horizon 2

Vi afslører hovedpræmien i konkurrencen #MitSpil og viser ugens udvalgte billede, der er ret originalt.

Blandt ugens kommentarer fra jer, der ser med, bliver der blandt andet stillet spørgsmål ved sprogbruget på nettet og om hvad Nintendo skal gøre for deres næste konsol.

Ugens udgivelser tæller blandt andet; Forza Horizon 2, Super Smash Bros 3DS og Middle-Earth: Shadows of Mordor

Se også: Anmeldelse – Shadows of Mordor

Du kan stille dine spørgsmål til OneTake under programmet her eller direkte i den her forumtråd: OneTake og du kan skrive her, hvis du har en idé til: “Den Røde Kuffert

God fornøjelse

*#mitspil – Dit billede kan uploades til instagram, twitter og fb, (husk at din profil skal være åben hvis vi skal kunne finde billede) Du kan også bare indsende til [email protected]

Indslaget er bragt i samarbejde med Pixel.tv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce