Connery

Matchfixing et voksende problem i eSporten [OneTake Spil del 111]

OneTake-spil; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil.

OneTake-spil; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil.

eSport gør konstant opmærksom på sig selv, både når det gælder store pengepræmier, men også med det snyd, der følger med den økonomi, der bevæger sig ind i spiluniverset.

Nintendo er på vej med en samling af deres gamle klassikere, i den forbindelse kunne det være sjovt, at høre hvilket spil du gerne vil have genudgivet?

Spil giver kreative mennesker mulighed for at udfolde sig selv, det er der ikke noget nyt i. I spil, som eksempelvis Minecraft, er der ingen grænser for hvad der kan bygges, et af de nyeste påfund kommer fra en tysk Minecraft spiller, der har kreeret noget, der vil gøre specielt apple fans glade.

Blandt Ugens spiludgivelser finder vi blandt andet det klamme “The Evil Within” og Borderlands: The Pre-Sequel, det sidste, et spil, der giver gode muligheder for social gaming.

Se også: Sådan så det ud da vi livestreamede Borderlands

Som altid er der spørgsmål fra jer, der ser med. Denne uge bliver, der spurgt til PS3 app’s og så spørg Kathi, om man kunne lave et spil, der kan få folk til at opføre sig ordenligt?

God fornøjelse.

*#mitspil – Dit billede kan uploades til instagram, twitter og fb, (husk at din profil skal være åben hvis vi skal kunne finde billede) Du kan også bare indsende til [email protected]

Indslaget bringes i samarbejde med Pixel.tv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce