Connery

Advarsel: Det her spil er ulækkert [OneTake Spil del 112]

OneTake-spil; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil.

Advarsel; Ugens mest kontroversielle emne er "Hatred"- et voldsomt spil, der har skabt debat. Vi ringer til udvikleren og spørger, om der er mening med galskabet. Vi skal i den forbindelse advare om, at der er billeder fra spillet, der kan være ubehaglige. (længere interview med udvikleren er på vej)

Der er kommet en opdatering i "Titanfall", der giver nye muligheder. Spørgsmålet er, om de muligheder skulle have været der fra start?

"Call of Duty" går nye veje. Den nordiske afdeling af Activision tænker kreativt for at skabe opmærksomhed omkring det kommende spil i CoD serien; et maleri, der skal munde ud i et velgørenheds projekt, som du kan have indflydelse på.

Se også: CoD AW kunst

Nogle af jer, der har set filmen "Tilbage til fremtiden" og husker det svævende skateboard? Nu er vi i fremtiden og det svævende board er på vej.

Ugens kommentar kommer fra Jakob, der gerne så et spil fra slut 80'erne blive udgivet i en ny version.

Blandt Ugens spiludgivelser finder vi blandt andet det anmelderroste "Bayonetta 2"og dansespillet "Just Dance 2015".

Se også:  Indtryk af Just Dance 2015

Der er intet mindre en iPad fyldt med spil på højkant, i konkurrencen #mitspil, dagens indsendte billede kommer med et bud  på en situation, der ville livet lidt nemmere for specielt forældre til små børn.

#mitspil – Dit billede kan uploades til instagram, twitter og fb, (husk at din profil skal være åben hvis vi skal kunne finde billede) Du kan også bare indsende til [email protected]

God fornøjelse.

Vil du have muligheden for at prøve det meget omtalte spil; "Evolve" lang tid før tid? Så giver OneTake dig muligheden for at prøve en Alpha-udgave af spillet, du skal blot besøge dette link for at få gratis adgang.

Indslaget bringes i samarbejde med Pixel.tv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce