Connery

Pædofili

Tænk hvis det var dine egne børn...

Gang på gang forarges man. Hvad er det, der får voksne mennesker til at blotte sig eller udnytte børn? Tænk hvis det var dine egne børn...
Pædofili
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg afskyer pædofile. Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan få sig selv til at udnytte børn, eller hvordan man kan finde børn seksuelt ophidsende.

Jeg er typen, der stejler hver gang der kommer et nyt tilfælde op i medierne, for jeg har ondt af de børn, der bliver mærket for livet.

I dag på Aftonbladet.se lyder den første overskrift: "Blottaren var hennes pappa".

Historien lyder at en 13-årig pige chattede på Internettet, da en mand kontaktede hende. Pludselig blottede manden sig og filmede, med et webcam, sine kønsdele.

Pigen genkendte mandens tøj og en stol. Hun genkendte også den ring, som manden havde på. Det var hendes far. Hun fortalte det til sin mor og politiet blev tilkaldt.

Manden har tilstået, hvad der skete, da han chattede med datteren og har udtalt: "Jag visste inte att det var min dotter."

Jeg synes denne udtalelse er meget skræmmende og jeg begynder nu at spekulere på om han så har blottet sig over for andre piger.

Efter at have læst artiklen sidder jeg tilbage med nogle spørgsmål. Hvad har manden fået ud af det - ja udover en fængselsstraf? Da pigen ikke har haft et webcam, har han jo tydeligt vist ikke set, hvordan pigen reagerede og derved kan han vel ikke være blevet seksuelt opstemt.

Jeg tror at pædofili er en sygdom man endnu ikke kan kurere. Jeg tvivler på at en fængselsstraf vil kunne hjælpe og kurere den pædofile. Jeg tror mere at man skulle tvangsindlægge vedkommende og lade ham/hende tale med en psykolog. Men så er spørgsmålet om en psykolog vil kunne hjælpe...

Foreningen SPN - Stop Pædofili Nu - er en nystartet forening, der er gået aktivt ind i kampen mod de pædofile i Danmark.

De kæmper blandet andet for at få indført, at man skal fremvise en ren straffeattest, hvis man søger et job, hvor man skal arbejde med børn eller unge. Derudover vil de også have straffen for at have børneporno liggende på computeren sat op.

Efter min mening er SPN et godt tiltag, men er det nok til at få stoppet de pædofile; og i fremtiden at afskrække dem fra at krænke børn?
ANNONCE
Del

Seneste nyt