Connery

OneTake - Skal du zombifies?

Store nyheder fra PlayStation, dansk spil på vej, Hitman i solen ...

Det er OneTake, som du kender det – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. Er du klar på mere uhygge? Nyt Outlast på vej Hitman tager os med til sydens varme, er det en ny tendens, at vi skal slå os løs i Syd Europa?

Læs også: Tag et smut til Sapienza

Spillet om Agent 47, er som bekendt udskudt, men der er dansk håb forude. Vi har fået udgivelsesdato på et lovende spil, udviklet i det nordjyske, der udgives i år. Der er dog naturligvis udskydelser, denne uge er ikke anderledes, i det her tilfælde hander det om Mirrors Edge, der lader vente på sig.

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope og Snapchat

Nu bliver Xbox One bagudkompatibel, så du kan spille flere af dine gamle Xbox 360 spil, men gider vi egentlig det? I forbindelse med spilmesse i Paris, afviklede PlayStation pressemøde med en masse annonceringer af nye titler. Specielt et par af titlerne vækker begejstring hos værterne. Er der et spil eller flere som du glæder dig til?

Se også: PlayStation nyt

Nintendo har også været ude med nyt, blandt andet om deres indtog af spil til mobil og tablet

Læs mere: Nintendo nyt

Et af de mest solgte spil, både i Danmark og på verdensplan, Call of Duty er aktuel med en ny udgivelse; Call of Duty: Black Ops 3 - I den forbindelse, afvikler vi faktisk hele to konkurrencer. I den ene har du chance for at komme med til premieren, i den anden har du mulighed for at blive Zombified.

Konkurrence: Kom til Black Ops 3 premiere og bliv Zombified

I ugens løb havde vi fint besæg på Pixel.tv HQ. Vinderholdet fra Coding Pirates Game Jam i København, kom forbi med deres spil, produceret på bare 24 timer.

Se om du kan få highscoren i: Weremaid

Blandt kommentarer fra jer, har vi modtage opløftende ord omkring Assassin's Creed: Syndicate og en mening om det kommende Star Wars Battlefront. Et par af ugens store udgivelser er Halo 5: Guardians og WWE 2K16

Se også: Anmeldelse af Halo 5: Guardians

I Den Røde Kuffert er der lagt op til hygge - Du kan finde hele den omtalte video i Pixel.tvs fb gruppe God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce