Connery

OneTake - Star Wars skandale!?

og om succes for StarCraft, PlayStation og en masse julehygge

Det er OneTake, næsten som du kender det – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi ser på ugen, der er gået.

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope - Snapchat og Discord

Der er lagt op til julehygge, i et program hvor der blandt andet tales om, at der allerede er solgt mere end 30 millioner PS4 - Det er helt vildt, men der er dog langt op til en anden PlayStation, der indtager førstepladsen over mest solgte konsol gennem tiden.

Læs også: Spil PS4 på din PC

År 2016 bliver et år hvor superhelte battler, vi har netop fået en smagsprøve på den komende Captain America: Civil War. Vi taler om den og hvad, der ellers kommer

Se også: Captain America: Civil War - Trailer

En skandale eller det pure opspind? En international popstjerne påstår, at EA har forsøgt, at betale ham for, at sige at deres spil; Star Wars: Battlefront, er et godt spil. Er det sandt og er det i så fald ok? Der er fornylig kommet en udvidelse til StarCraft II og de er åbenbart tilbage for fuld styrke, hvis man skal tro anmeldelser og kommentarer fra dem, der ser med.

Læs også: Anmeldese - StarCraft II: Legacy of the Void

Vi har tidligere omtalt en stor dansk spilsatsning; Bombshell - Nu er der kommet en udgivelsesdato og en god anledning til, at sende #PixelArmy i kamp!? Du kan sende dine skud her: Bombshell fb gruppe. Hvad ville du koble sammen hvis du havde en hook, som i Just Cause 3, der kunne forbinde ting? Er du kreativ?

Se også: Pixel.tv YouTube team - Indtryk af Just Cause 3

Når det handler om input fra jer, taler vi; Star Wars og hvilket spil, en ny PS4 ejer, bør give sig i kast med. Under ugens udgivelser er der ikke meget nyt i den her omgang, men der er da lidt.

Se også: Meget mere BlizzCon

I "Den Røde Kuffert" - er der sørget for hygge til "Mads Madhoved"!? Har du en god idé til hvad, der skal gemmes i kufferten næste gang? Så kom med dit bud her: "Den Røde Kuffert" God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce